Thu15122011

Actualitzacio04:19:51 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Municipis V Viladecans Cultura El barri de la Torre-Roja, a Viladecans, celebra la Festa Popular

El barri de la Torre-Roja, a Viladecans, celebra la Festa Popular

  • PDF
frame_03285.52
Una de les activitats amb més participació ha estat el taller de manualitats i maquillatge per a nens i la xocolatada i festa infantil amb animació.
La presidenta de l'Associació de Veïns Parc de Torre - Roja, Rosa Maria Fornós, ha afirmat que en aquestes festes el que volem és que la gent del barri surti als carrers a passar una bona estona.
Una de les activitats amb més participació ha estat el taller de manualitats i maquillatge per a nens i la xocolatada i festa infantil amb animació.La presidenta de l'Associació de Veïns Parc de Torre - Roja, Rosa Maria Fornós, ha afirmat que en aquestes festes el que volem és que la gent del barri surti als carrers a passar una bona estona. A mes, Fornós ha declarat que solen participar molts veïns de Torre - Roja, sobretot a les activitats d'ultima hora de la tarde i a les nocturnes. La resta d'activitats que s'han organitzat han estat el cercavila, el sopar de germanor, el taller de balls de saló i les actuacions musicals de rock, hip-hop i dansa del ventre.
Comentarios (0)Add Comment

Escribir comentario

busy

Galeria de imatges I

frame_03451.33.jpg

Galeria de imatges II

frame_03575.187.jpg

Galeria de imatges III

frame_03209.62.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02925.131.jpg