Thu15122011

Actualitzacio04:19:51 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel

Política

ERC fa campanya pel Baix Llobregat

  • PDF
frame_03629.1870La coalició Esquerra, Reagrupament i la plataforma Catalunya Sí, ha fet un acte de campanya on han assistit Joan Tardà, Diputat al Congrés per Esquerra, i Oriol Junqueras, President d'Esquerra Republicana. Els dos líders polítics confien amb els resultats de la coalició per les eleccions generals del 20 de novembre. Els dos membres del partit estan totalment vinculats al Baix Llobregat. En Tardà com a ciutadà de Cornellà i Junqueras com a alcalde de Sant Vicenç dels Horts. Qui també ha realitzat un acte de campanya, aquesta vegada a Molins de Rei, ha estat Pere Aragonés, Diputat al Parlament per Esquerra. Aragonés va fer clares referències al pacte fiscal, a l'independentisme, encara que reconeix que l'aritmètica no deixarà fer gaires pactes.

El PSC guanya les municipals a Cervelló

  • PDF
frame_03101.241Els votants de Cervelló han tornat a escollir Angelino Maestro. El seu partit, el PSC porta 12 anys governant. però ha aquest cop a passat de 6 a 5 regidors. Tot i així, Maestro, s'ha mostrat molt satisfet. Convergència i Unió, amb Jesús Arévalo al capdavant, han guanyat un regidor, tot i que lamenten no haver pogut superar al PSC. Des de  la seu d'Esquerra al municipi, la cap de llista Montserrat Molas Ha agraït la participació ciutadana i ha felicitat al partit guanyador. Segons la  cap de llista, els mals resultats podrien ser deguts a que haurien d'haver treballat més en la comunicació. L'Ajuntament de Cervelló queda d'aquesta manera: 5 regidors pel PSC, 4 per Convergència, un regidor per Esquerra que en perd dos, els dos que guanya ICV, que entra al consistori aquest mandat, l'últim regidor es per al PP de Carmen Garcia. Si analitzem els vots en fixarem que el partit que més a pujat respecte l'any 2007 és el PP amb més d'un 2%. El PSC ha obtingut el 32, 57% dels vots, mentre que CIU també ha pujat unes dècimes situant-se al 25,79%. Esquerra ha estat el partit que més a baixat i aconsegueix el 10,76% dels vots, molt lluny del 25,22% del 2007. Iniciativa entra a l'Ajuntament i s'enduu l'11,35% dels vots per davant D'ERC i el PP.

Esquerra de Cervelló celebra el seu acte central de campanya

  • PDF
frame_03037.179Esquerra de Cervelló ha realitzat aquest cap de setmana el seu acte central de campanya. L'acte, que va començar amb una audició de violoncel va servir a la formació esquerrana per donar a conèixer els 10 punts bàsics del seu programa electoral. La candidata a l'alcaldia del municipi, Montserrat Molas, ha volgut definir com són aquestes propostes: "son propostes sense cost econòmic, que es poden portar a terme, són molt creatives."Entre aquestes propostes, la cap de llista en destaca una: "una de les coses que farem es presentar a cada urbanització el seu regidor. Ell explicarà la seva tasca i els ciutadans també podran expressar-li les seves preocupacions".Esquerra ha valorat molt positivament aquests dies de campanya i sobretot les converses de proximitat que han mantingut amb els ciutadans de Cervelló. Montserrat Molas ha declarat que la seva formació té una percepció positiva de cara a les eleccions: "els ciutadans de Cervelló volen un canvi". La cap de llista també ha declarat que l'escenari està molt obert i que tenen possibilitats reals d'arribar a l'Ajuntament, sempre però, defensant el seu projecte

El PSC de Cervelló celebra una festa infantil

  • PDF
frame_03018.45El PSC de Cervelló ha celebrat aquest cap de setmana un acte electoral amb una festa infantil. Una festa que ha comptat amb les aportacions d'un mag a la plaça del l'onze de setembre. Una plaça que va sortir de la gestió del partit socialista. Angelino Maestro també ha recalcat la renovació del seu equip, un grup, ha dit, amb molta força i il·lusió.
Segons Maestro, la campanya a Cervelló s'esta duent a terme calmadament, tots els grups polítics aporten idees i il·lusió.

CiU es compromet a construir la nova escola a Cervelló

  • PDF
frame_02923.1264El candidat a l'alcaldia de cervelló, Jesus Arevalo ha estat acompayat per Josep Antoni Duran i Lleida a l'acte organitzat per CiU al centre de la vila. El portaveu parlamentari de la formació ha volgut deixar clar que Cervelló i molts pobles del Baix Llobregat necessiten un canvi als seus ajuntaments :"Som conscients del moment que estem vivint, CiU treballarà molt en polítiques socials". Abans de l'acte però, un grup de mares de la vila han volgut expressar la seva preocupació davant la necessitat de construir un nou col•legi pels nens del poble. Duran i Lleida s'ha exculpat i a l'hora s'ha compromès en tirar endavant un projecte que ja va prometre l'anterior govern fa 3 anys: "Nosaltres acabem d'arribar, no es pot culpabilitzar a Convergència i Unió de no haver fet encara l'escola. Això ho hauria d'haver fet l'anterior govern. Des d'aquí ens comprometem a que Cervelló tindrà una escola nova".Durant l'acte veïns van portar pancartes reclamant la nova escola. Tant Arévalo com Duran i Lleida han coincidit en dir que aquesta serà la prioritat del nou mandat a Cervelló.

Galeria de imatges I

frame_03000.574.jpg

Galeria de imatges II

frame_02942.436.jpg

Galeria de imatges III

frame_03705.301.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02845.539.jpg