Thu15122011

Actualitzacio04:19:51 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel

Cultura

Festa Major a Corbera de Llobregat

  • PDF
El municipi del Baix ha celebrat la seva Festa Major d'estiu. 15 dies de festa que ha permès als veïns del municipi sortir al carrer per gaudir del seu poble.
La Festa ha obert amb la Fira de Barraques d'entitats de Corbera i el pregó de festes. Altres de les activitats que han donat sortida a la Festa Major han estat els timbalets de la Penya del Corb, el ball de gegants i l'actuació de la batukada Mais Ki Samba.
frame_03292.957El municipi del Baix ha celebrat la seva Festa Major d'estiu. 15 dies de festa que ha permès als veïns del municipi sortir al carrer per gaudir del seu poble. La Festa ha obert amb la Fira de Barraques d'entitats de Corbera i el pregó de festes. Altres de les activitats que han donat sortida a la Festa Major han estat els timbalets de la Penya del Corb, el ball de gegants i l'actuació de la batukada Mais Ki Samba. L'alcalde de Corbera de Llobregat, Manel Ripoll, ha afirmat que l'objectiu de les festes és gaudir del poble i aconseguir que tots els seus habitants s'oblidin una mica dels seus problemes diaris. A més, Ripoll ha assegurat que, donada la situació econòmica per la que passen, Corbera ha fet un gran esforç per mantenir totes les activitats de la seva Festa Major. Tampoc han faltat les competicions esportives, els espectacles infantils, les exposicions i moltes altres activitats destinades a fer passar una bona estona a petits i grans.

Cornellà celebra la Diada Castellera

  • PDF
frame_03224.41Cornellà ha celebrat la seva diada castellera amb motiu del XXè aniversari de la colla lila. Aquesta és una actuació mítica del calendari casteller ja que, anys enrere, era una de les diades castelleres en què es podien veure els primers castells de nou pisos de la temporada.
La diada castellera va estar protagonitzada pels Castellers de Vilafranca, els Minyons de Terrassa i pels amfitrions, els Castellers de de Cornellà
la mirada ha estat posada en el duel entre els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa, i com arribaven de forces i efectius, verds i malves.
Tot i això, l’actuació ha estat marcada per les caigudes i les llenyes de les dues colles foranies.
Els castellers tornaran a competir d'aquí a una setmana a la festa major de Terrassa.
La diada castellera va estar protagonitzada pels Castellers de Vilafranca, els Minyons de Terrassa i pels amfitrions, els Castellers de de Cornellàla mirada ha estat posada en el duel entre els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa, i com arribaven de forces i efectius, verds i malves. Tot i això, l’actuació ha estat marcada per les caigudes i les llenyes de les dues colles foranies. Els castellers tornaran a competir d'aquí a una setmana a la festa major de Terrassa.

Galeria de imatges I

frame_03019.42.jpg

Galeria de imatges II

frame_03254.0.jpg

Galeria de imatges III

frame_03115.951.jpg

Galeria de imatges IV

frame_03190.132.jpg