Thu15122011

Actualitzacio04:19:51 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel

Cultura

Cornellà celebra la Festa del Trenet

  • PDF
frame_03503.133Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Cornellà la Festa del Trenet. Aquesta és ja la vint-i-dosena trobada internacional de vaporosos. Els amics del Ferrocarril de Cornellà celebren cada any aquesta festa conmemorativa. El parc municipal de Can Mercader ha acollit aquesta activitat en la que, al llarg del dia, s'han portat a terme nombroses circulacions lliures de diferent material, moltes de les quals amb passatgers. L'alcalde de cornellà ha pogut gaudir del passeig amb aquest tren legendari. La jornada és una meravellosa oportunitat per a gaudir d'aquest material de cinc pulzades, en la que es reprodueixen a escala tots els elements del ferrocarril real.

Cant Coral per celebrar els 100 anys de la Creu Roja a Cornellà

  • PDF
frame_03182.246Amb motiu del centenari de la Creu Roja a Cornellà, els 4 grups de coral de la ciutat han realitzat un concert per celebrar l'aniversari de la fundació.
La representació, que ha duirat una hora aproximadament, ha comptat amb les actuacions de les 4 corals per separat, i d'un cant comú final.
Tant els grups corals com la Creu Roja han estat oberts a col·laborar conjuntament des d'un primer moment
Pel president de l'associació, Bartolomé Jiménez, aquest centenari és una data molt important que omple de "joia i satisfacció" a tota la fundació.
Aquesta actuació coral s'enmarca dins d'un programa d'activitats que es realitzaran durant tot aquest any i part del que ve. Ciutadans i entitats col·laboraran en la celebració d'aquests 100 anys d'història de la Creu Roja a Cornellà.
La representació, que ha duirat una hora aproximadament, ha comptat amb les actuacions de les 4 corals per separat, i d'un cant comú final. Tant els grups corals com la Creu Roja han estat oberts a col·laborar conjuntament des d'un primer momentPel president de l'associació, Bartolomé Jiménez, aquest centenari és una data molt important que omple de "joia i satisfacció" a tota la fundació. Aquesta actuació coral s'enmarca dins d'un programa d'activitats que es realitzaran durant tot aquest any i part del que ve. Ciutadans i entitats col·laboraran en la celebració d'aquests 100 anys d'història de la Creu Roja a Cornellà.

Rècord d'assistència al Firastock i al Firatapes

  • PDF
frame_02806.122La Firastock i el Firatapes han gaudit de record d'assitència i de participació en aquesta edició. La Firastock compleix cinc edicions i la firatapes en compleix tres. La fira ha comptat amb una àmplia oferta de botigues, espectacles d’animació, activitats infantils i la 5a Desfilada de Moda. A més, ha concentrat més de mil persones als carrers de Vila Vella. La Firastock també ha comptat amb dos espectacles. D’una banda, el Club Esportiu Carme Siñol ha fet una Dance-Move al ritme de Black eyed peas; mentre que el Centre Catòlic ha interpretat dos números de l’espectacle Working, que s’estrenarà el 15 de maig.

"La guerra de los Rose" fa parada a Cornellà

  • PDF
frame_02803.479La comèdia de Warren Adler “La guerra de los Rose” amb adaptació i direcció de Garbi Losada ha fet parada a Cornellà. L’Auditori ha acollit l’obra teatral dins del cartell que es presenta en aquesta nova temporada, iniciada el passat 5 de febrer. Els populars Carlos Sobera i Mar Regueras són el matrimoni protagonista de la comèdia. L’obra s’inicia a partir d’un moment crític en les seves vides de casats. Quinze anys després del seu casament, los Rose no són el feliç matrimoni que semblen. Els fills han crescut, la passió s’ha esfumat i la situació tan rutinària es torna absurda. Aleshores, la situació es va desmuntant a poc a poc. Ella decideix independitzar-se econòmicament del seu marit a qui li demana el divorci i convida a marxar de casa seva. És, aleshores, quan comença la vertadera guerra entre el matrimoni dels Rose. La trama es complementa amb els actors Koldo Losada i Xavi San Sebastián que encarnen el paper de dos advocats especialitzats en divorcis.

Galeria de imatges I

frame_03106.279.jpg

Galeria de imatges II

frame_03197.83.jpg

Galeria de imatges III

frame_03122.53.jpg

Galeria de imatges IV

frame_03007.1677.jpg