Thu15122011

Actualitzacio04:19:51 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel

Esports

L'Espanyol organitza el primer Congrés de futbol amb l'INEFC

  • PDF
frame_03153.1985El Reial Club Esportiu Espanyol, amb la col.laboració de l'Institut Nacional d'Educació física de Catalunya, ha organitzat el primer congrés de futbol amb el lema "Entrenem com juguem?".
Aquesta iniciativa pionera al món del futbol ha comptat amb la presència d'alguns experts, entrenadors i jugadors d'aquest esport com Victor Muñoz, Juanma Lillo, Ivan de la Peñai Tommy N'Kono, entre d'altres.
Els organitzadors s'han centrat en dos blocs temàtics: la iniciació i el rendiment. L'objectiu és fomentar la divulgació de les diferents aportacions, tan teòriques com pràctiques, que estan desenvolupant els professionals més reconeguts al món del futbol.
Tommy N'Kono, ex-porter de l'Espanyol i actual preparador físic de porters del club ha explicat que aquest congrès serveix per donar a conèixer com es treballa dins d'un club de futbol.
A més, el camerunés ha afirmat que per a ser un gran porter és molt important l'aspecte físic, el mental i tot i que molta gent no hi pensi, l'aspecte tàctic.
És la primera vegada que un estadi de primera divisió acull un esdeveniment d'aquestes característiques.
Aquesta iniciativa pionera al món del futbol ha comptat amb la presència d'alguns experts, entrenadors i jugadors d'aquest esport com Victor Muñoz, Juanma Lillo, Ivan de la Peñai Tommy N'Kono, entre d'altres. Els organitzadors s'han centrat en dos blocs temàtics: la iniciació i el rendiment. L'objectiu és fomentar la divulgació de les diferents aportacions, tan teòriques com pràctiques, que estan desenvolupant els professionals més reconeguts al món del futbol. Tommy N'Kono, ex-porter de l'Espanyol i actual preparador físic de porters del club ha explicat que aquest congrès serveix per donar a conèixer com es treballa dins d'un club de futbol. A més, el camerunés ha afirmat que per a ser un gran porter és molt important l'aspecte físic, el mental i tot i que molta gent no hi pensi, l'aspecte tàctic. És la primera vegada que un estadi de primera divisió acull un esdeveniment d'aquestes característiques.

Galeria de imatges I

frame_02932.82.jpg

Galeria de imatges II

frame_03019.42.jpg

Galeria de imatges III

frame_03629.1870.jpg

Galeria de imatges IV

frame_03657.466.jpg