Thu15122011

Actualitzacio04:19:51 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel

Economia

ERC Gavà proposa la creació del CES, per sortir de la crisi

  • PDF
frame_03287.463Per combatre el 15% d'atur que pateix Gavà, la formació local d'ERC- Els Verds i Independent per Gavà han anunciat que presentaran un proposta de resolució al ple municipal, el proper dia 21, per aprovar la creació del consell econòmic i social (CES).
Aquest ens participatiu comptaria amb la presència de les organitzacions
empresarials, comercials, sindicals i agràries de la ciutat.
Els grups municipals esperen que el CES serveixi per formular propostes estratègiques i consensuades en favor de la promoció econòmica i social de la ciutat davant la crisi.
Per a Andreu Pérez, aquest CES hauria de tenir, entre d'altres funcions "elaborar una proposta de Pla estratègic de Gavà en matèria econòmica; estudiar i dictaminar sobre els projectes municipals de l'àmbit econòmic i social, i, en general, poder fer propostes concretes al ple municipal en favor de la promoció econòmica i social de la ciutat".
Aquest ens participatiu comptaria amb la presència de les organitzacionsempresarials, comercials, sindicals i agràries de la ciutat. Els grups municipals esperen que el CES serveixi per formular propostes estratègiques i consensuades en favor de la promoció econòmica i social de la ciutat davant la crisi. Per a Andreu Pérez, aquest CES hauria de tenir, entre d'altres funcions "elaborar una proposta de Pla estratègic de Gavà en matèria econòmica; estudiar i dictaminar sobre els projectes municipals de l'àmbit econòmic i social, i, en general, poder fer propostes concretes al ple municipal en favor de la promoció econòmica i social de la ciutat".

Primer web d'outlets al Baix Llobregat

  • PDF
frame_03212.404Dinamitzar el comerç de proximitat a nivell grupal, aquest és l'objectiu de baixpreu.net, una inicaitva de 3 gavanencs on els internautes hi trobaran descomptes de fins el 50% dels comerços de Gavà, Viladecans i Castelldefels. En només dues setmanes baixpreu.net ja compta amb 50 proveïdors de serveis que pretenen impulsar els seus negocis.
Gaudir de les instal·lacions del centre de benestar àccura per només 10 euros o d'una pizza de mig metre i una sangria a la pizzeria colosseum per quinze. Són dues de les sis ofertes de llançament de baixpreu.net . La iniciativa, que no existia a nivell local
Baixpreu també ha esdevingut la plataforma ideal per als anunciats. En 4 mesos de feina prèvia al funcionament de la web, aquests emprenedors han aconseguit convèncer a 50 proveïdors de serveis
Baixpreu.net ha començat a treballar a gavà, viladecans i castelldefels però el seu objectiu és arribar a tota la comarca del baix llobregat.
Gaudir de les instal·lacions del centre de benestar àccura per només 10 euros o d'una pizza de mig metre i una sangria a la pizzeria colosseum per quinze. Són dues de les sis ofertes de llançament de baixpreu.net . La iniciativa, que no existia a nivell local Baixpreu també ha esdevingut la plataforma ideal per als anunciats. En 4 mesos de feina prèvia al funcionament de la web, aquests emprenedors han aconseguit convèncer a 50 proveïdors de serveis Baixpreu.net ha començat a treballar a gavà, viladecans i castelldefels però el seu objectiu és arribar a tota la comarca del baix llobregat.

Galeria de imatges I

frame_03033.320.jpg

Galeria de imatges II

frame_02866.67.jpg

Galeria de imatges III

frame_03600.370.jpg

Galeria de imatges IV

frame_03018.45.jpg