Thu15122011

Actualitzacio04:19:51 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel

Política

El partit popular a Sant Boi

  • PDF

frame_03611.26El Partit Popular de Sant Boi ha estat present al mercat de la Ciutat Cooperativa. A la carpa dels populars han repartit programes electorals amb mesures d'àmbit local per a tots els que s'hi apropaven. Entre els presents ha estat la Presidenta del Partit Popular de Sant Boi, Marina Lozano, que és la número 9 del partit en les llistes a les eleccions generals per Barcelona. Marina Lozano ha declarat que aquest tipus d'iniciativa es fa més mostrar-se més propers als ciutadans i respondre dubtes que puguin sortir. A més, Lozano ha afirmat que les expectatives del Partit Popular són bones, tot i que s'ha de ser prudent de cara a les properes eleccions. Segons el Partit, és un orgull per a tots els membres del Partit Popular de Sant Boi, així com per a tots els del Baix Llobregat, la possibilitat de comptar amb una ciutadana més de la comarca en el Congrés dels Diputats.

El Baix Llobregat s'uneix contra les retallades sanitàries d'Artur Mas

  • PDF
frame_03074.77El Baix Llobregat s'ha tornat a sumar a la jornada de protestes contra les retallades realitzades pel Govern de la Generalitat comandat per Convergència i Unió. Els diferents hospitals públics de la comarca s'han mobilitzat contra els ajustaments pressupostaris presentats per les conselleries d'Artur Mas. Al Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi, unes quatre-centes persones, entre personal sanitàri, així com usuàris i veïns de la zona, s'han adherit a la manifestació organitzada des dels sindicats i les Associacions de Veïns. Chari Fernández, presidenta del Comité i Delegada d'UGT del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ha afirmat que estàn en contra de les retallades del Govern i demanen el manteniment d'una sanitat de qualitat com tenim fins ara. A més, Tomàs Ferrer, president de l'Associació de Veïns del Molí-Nou Cooperativa, ha confirmat que tots els partits estan al seu costat, inclús els de Convergència i Unió tenen previst reunir-se amb ells. Aquesta mobilització és la quarta que es produeix. També, serveix de suport a la que es va realitzar el passat dissabte 14 de maig a la barcelonina plaça de Catalunya per mostrar el rebuig de la societat a les retallades socials.

El PSC a Sant Boi celebra l'acte central de campanya

  • PDF
frame_03035.48El Partit Socialista de Sant Boi ha celebrat l'acte central de campanya. L'acte ha consistit en un sopar, que es va dur a terme a la carpa de la Plaça de l'Agricultura de Sant Boi. L'acte va congregar a tots els ciutadans i simpatitzants del partit. El candidat a l'alcaldia, Jaume Bosch, ha afirmat que el seu programa consisteix en una continuació de la feina feta durant aquests quatre anys. A més, Bosch s'ha mostrat optimista i ha declarat que les sensacions i els impactes que ha produit el seu partit en la gent és molt positiu. El cap de llista dels socialistes de Sant Boi ha afirmat que, al seu partit, tenen moltes ganes de tornar a guanyar amb un programa proper, amb rigor, fiable i creíble com el seu. Per últim, es va presentar el vídeo de la campanya sota el títol "Junts encara millor".

ICV-EUiA presenta una candidatura jove i amb experiència a Sant Boi

  • PDF
frame_02832.25Una barreja d'experiència i joventut és el resultat de la candidatura d'Iniciativa Verds i Esquerra Unida que es presenta a Sant Boi de Llobregat per a les eleccions del 22 de maig.
La candidatura de la coalició, formada per 25 persones, l'encapçala Luis Pérez que ha dit que basarà l'acció de treball en tres pilars fonamentals: l'educació, la cohesió i la convivència.
Segons els ecosocialistes, l'elaboració de la candidatura és fruit d'un procés participatiu pioner.
Luis Pérez ostenta actualment el càrrec de regidor delegat d'educació i civisme al consistori de Sant Boi.
La candidatura de la coalició, formada per 25 persones, l'encapçala Luis Pérez que ha dit que basarà l'acció de treball en tres pilars fonamentals: l'educació, la cohesió i la convivència.
Segons els ecosocialistes, l'elaboració de la candidatura és fruit d'un procés participatiu pioner.
Luis Pérez ostenta actualment el càrrec de regidor delegat d'educació i civisme al consistori de Sant Boi.

Galeria de imatges I

frame_03619.50.jpg

Galeria de imatges II

frame_03615.31.jpg

Galeria de imatges III

frame_02838.761.jpg

Galeria de imatges IV

frame_03450.1362.jpg