Thu15122011

Actualitzacio04:19:51 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel

Esports

La Ciutat Cooperativa de Sant Boi acull el II Memorial Dani Jarque

  • PDF
frame_03157.79Dani Jarque ha rebut un emotiu homenatge a la seva ciutat natal, Sant Boi de Llobregat. El camp on l'enyorat capità de l'Espanyol va començar a jugar a futbol s'ha batejat amb el nom Camp Municipal de Futbol Dani Jarque Ciutat Cooperativa.
Després de descobrir una placa conmemorativa de l'acte, l'equip amateur de la Ciutat Cooperativa va jugar un partit amistòs amb un combinat dels companys de Dani Jarque i els campions de la final de la Copa del Rei juvenil de 2001, dirigits per Tintín Márquez.
L'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, ha afirmat que aquest estadi és el segon gran símbol del Dani Jarque, juntament amb la porta 21. A més, ha dit que serveix per unir l'espanyolisme amb la Ciutat Cooperativa de Sant Boi.
El president del Reial Club Esportiu Espanyol, Dani Sánchez-Llibre, ha confirmat que tots els actes que es facin en la memòria de Jarque són pocs, ja que era una persona molt estimada per tothom, independentment dels seus colors futbolístics.
Entre els convidats que no van volguer faltar-ne a l'acte hi havia els jugadors de primera divisió Lopo, Javi Chica,  David Garcia, Moisés Hurtado, Coro, De la Peña i el blaugrana Jonathan Soriano. El resultat final va ser de 2 a 7 per a l'equip espanyolista.
Després de descobrir una placa conmemorativa de l'acte, l'equip amateur de la Ciutat Cooperativa va jugar un partit amistòs amb un combinat dels companys de Dani Jarque i els campions de la final de la Copa del Rei juvenil de 2001, dirigits per Tintín Márquez. L'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, ha afirmat que aquest estadi és el segon gran símbol del Dani Jarque, juntament amb la porta 21. A més, ha dit que serveix per unir l'espanyolisme amb la Ciutat Cooperativa de Sant Boi. El president del Reial Club Esportiu Espanyol, Dani Sánchez-Llibre, ha confirmat que tots els actes que es facin en la memòria de Jarque són pocs, ja que era una persona molt estimada per tothom, independentment dels seus colors futbolístics. Entre els convidats que no van volguer faltar-ne a l'acte hi havia els jugadors de primera divisió Lopo, Javi Chica,  David Garcia, Moisés Hurtado, Coro, De la Peña i el blaugrana Jonathan Soriano. El resultat final va ser de 2 a 7 per a l'equip espanyolista.

Zugasti s'imposa a la Clàssica de Sant Boi

  • PDF
frame_03059.386Ibon Zugasti, de l’equip Vitaldent, va guanyar aquest cap de setmana la XXX Cursa del Llobregat després d’imposar-se als corredors, Cervantes i Ebri, que es van escapar del grup perseguidor amb 15 minuts de distància. La cursa que comptava amb 134 quilòmetres de longitud va començar a la Pobla de l’Illet per finalitzar a Sant Boi i és puntuable per a la Copa Generalitat. El corredor santboià Luis Sánchez es va endur la proba júnior, mentre que Antonio Martínez va guanyar la carrera de cadets.

Galeria de imatges I

frame_02929.93.jpg

Galeria de imatges II

frame_03176.433.jpg

Galeria de imatges III

frame_03285.52.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02870.1946.jpg