Thu15122011

Actualitzacio04:19:51 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel

Cultura

Trobada de gegants a Sant Joan Despí

  • PDF
frame_03219.53El Barri del Centre de Sant Joan Despí ha acollit la 27ena trobada de Gegants. Aquesta activitat s'enmarca dintre de la Festa Major del municipi.
Al cercavila pel barri van participar 13 colles, totes elles d'arreu de Catalunya, excepte la Colla Campos de Mallorca.
Josep Piqué, segon cap de colla de la Colla de Geganters de Sant Joan Despí, ha explicat que aquestes trobades tenen com a objectiu la germanor entre colles i visitar els municipis dels altres participants.
A més, Piqué ha declarat que es tracta d'una festa molt vistosa per a la gent, sobretot al cercavila i al ball de lluïment final.
La Colla de Geganters de Sant Joan Despí i la de Campos de Mallorca han fet una ballada de lluïment que va cloure amb l’entrega de records i una ballada final amb tots els convidats.
Al cercavila pel barri van participar 13 colles, totes elles d'arreu de Catalunya, excepte la Colla Campos de Mallorca. Josep Piqué, segon cap de colla de la Colla de Geganters de Sant Joan Despí, ha explicat que aquestes trobades tenen com a objectiu la germanor entre colles i visitar els municipis dels altres participants.
A més, Piqué ha declarat que es tracta d'una festa molt vistosa per a la gent, sobretot al cercavila i al ball de lluïment final. La Colla de Geganters de Sant Joan Despí i la de Campos de Mallorca han fet una ballada de lluïment que va cloure amb l’entrega de records i una ballada final amb tots els convidats.

El Barri del Centre de Sant Joan Despí celebra la seva Festa

  • PDF
Sant Joan Despí està de Festa. El Barri del Centre ha celebrat una Festa Popular, alternativa a la Festa Major del Municipi. Aquest esdeveniment es fa des de fa 4 anys i té com a finalitat fer partícips de la seva Festa
a tots els veins del barri.
frame_03217.42Sant Joan Despí està de Festa. El Barri del Centre ha celebrat una Festa Popular, alternativa a la Festa Major del Municipi. Aquest esdeveniment es fa des de fa 4 anys i té com a finalitat fer partícips de la seva Festa a tots els veins del barri. Entre les activitats realitzades destaca l'actuació de màgia per a nens a càrrec del mag Ramon, vei del barri.
Francesc Sifreu, organitzador de la Festa, ha declarat que l'evolució en la participació ha estat força important, ja que han passat de ser 40 persones a ser-ne unes 200. A més, Sifreu ha explicat que l'objectiu es passar-s'ho bé i és una alternativa més a la Festa Major del municipi. La resta d'activitats han estat el concert de música Rock, jocs populars i per últim, el tradicional sopar de germanor.

El Ràfols més desconegut al Centre Jujol de Sant Joan Despí

  • PDF
frame_02953.649Sant Joan Despí ha acollit l' exposició itinerant "Albert Ràfols Casamada. El traç i la paraula". Aquesta producció de la Fundació Palau i la Diputació de Barcelona és una retrospectiva de l'obra del desaparegut artista que s'ubicarà fins el 5 de juny al Centre Jujol-Can Negre del municipi. A l'exposició, es presenten les obres desconegudes de l'artista, així com poemes que mai han sortir a la llum, per conèixer millor el doble vessant artístic com a creador plàstic i literàri. La mostra inclou una trentena de peces de la col·lecció privada de Ràfols que havia cedit a la Fundació Palau per un període de dos anys.

Galeria de imatges I

frame_02985.59.jpg

Galeria de imatges II

frame_03012.55.jpg

Galeria de imatges III

frame_03491.65.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02965.1098.jpg