Thu15122011

Actualitzacio04:19:51 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Municipis IV Sant Feliu de Llobregat

Sant Feliu de Llobregat

PSC de Sant Feliu es mobilitza en campanya electoral

  • PDF

frame_03642.2016El Partit Socialista de Sant Feliu també s'ha mobilitzat per campanya electoral. El Partit Socialista de Sant Feliu ha fet un míting amb l'ex alcaldessa, Lourdes Borrell i el Candidat Dani Fernández, número dos a les properes eleccions generals. El diputat al congrés ha mostrat la seva satisfacció d'estar a Sant Feliu. Els dos han coincidit a remarcar la feina que fa el PSC a l'estat espanyol. L'acte s'ha fet a Torre del Roser de Sant Feliu.

Sant Feliu celebra la Jornada Roses de Tardor 2011

  • PDF
frame_03594.304Els amics de la Rosa de Sant Feliu han presentat la Jornada Roses de Tardor 2011. Aquest acte, que ha tingut lloc a la Sala dels Austria del Palau Falguera, ha comptat amb la presència d'Angel Merino, coautor del llibre "Catalunya, terra de roses". A més de la conferència s'ha inaugurat les exposicions de roses, d'ikebanas i d'altres productes relacionats amb el món de la rosa. A l'edició d'enguany, els Amics de la Rosa han premiat al Roserar Europa Rosarium d'Alemanya per la seva difusió de la cultura de la rosa. Jordi San José, alcalde de Sant Feliu, ha mostrat el seu agraïment als Amics de la Rosa per promocionar i difondre la Jornada de les Roses de Tardor 2011. La presidenta dels Amics de la Rosa de Sant Feliu, Pilar López, ha explicat els motius pels quals han lliurat aquest premi a Europa Rosarium. Gràcies a l'entitat Europa Rosarium, Sant Feliu ha recuperat gairebé 40 tipus de rosers de Pere Dot.

Navarro, Medalla de la Ciutat de Sant Feliu

  • PDF
frame_03496.65L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha atorgat la Medalla de la Ciutat al jugador de bàsquet Juan Carlos Navarro. L’acte de lliurament s'ha donat aquest cap de setmana en el marc de la Festa de Tardor. L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat va aprovar per unanimitat en el ple municipal de setembre atorgar la Medalla de la Ciutat al santfeliuenc Juan Carlos Navarro. Amb el lliurament de la Medalla de la Ciutat, l’Ajuntament vol reconèixer la
trajectòria de Navarro. Recentment ha estat escollit el millor jugador del Campionat Europeu de Bàsquet a Lituània. Alhora, el consistori vol premiar Navarro per ser un gran ambaixador de Sant Feliu arreu del món i per haver esdevingut el principal referent de l’esport a la ciutat. Precisament, el consistori ja va retre homenatge al jugador en diverses ocasions i ara també va aprovar que les activitats vinculades a l’esport base de bàsquet de la ciutat tinguin com a referent Juan Carlos Navarro. En aquest sentit es treballarà conjuntament amb el Consell Municipal
d’Esports per organitzar un trofeu anual de bàsquet.

Jornada PIMEC per incrementar la competitivitat

  • PDF
PIMEC del Baix Llobregat ha organitzat una jornada per fomentar el desenvolupament de les empreses.
L'objectiu ha estat fer coneixer a les empreses com incrementar la seva competitivitat dins del sector en l'epoca actual. També s'han enfocat aspectes prioritaris i recomanacions vinculades a la productivitat i l'activitat comercial.
frame_03249.50PIMEC del Baix Llobregat ha organitzat una jornada per fomentar el desenvolupament de les empreses.L'objectiu ha estat fer coneixer a les empreses com incrementar la seva competitivitat dins del sector en l'epoca actual. També s'han enfocat aspectes prioritaris i recomanacions vinculades a la productivitat i l'activitat comercial. PIMEC Baix Llobregat, organitza aquestes jornades dins dels seu departament de Consultoria Estratègica i Finançáment, ja que creu important ajudar a l'empresa per generar noves oportunitats per als negocis. Per tal de superar els problemes causats per la crisi exconòmica, durant la jornada també s'ha parlat de la millora de les actuacions empresarials i implantació de millores operatives.

Noves ordenances fiscals a Sant Feliu

  • PDF

frame_03659.279L’ajuntament de Sant Feliu ha aprovat les ordenances fiscals i els preus públics per al pròxim exercici, que inclou una bonificació de 120 euros de l'Impost de Bens Immobles per a les famílies nombroses i monoparentals. A més, les famílies nombroses o monoparentals estaran exemptes de pagar el rebut de les escombraries i les que cobrin menys de 700 euros també tindran el dret a no pagar aquest rebut. Altre de les novetats dels comptes municipals és la reducció en un 2% del tipus impositiu de l’ IBI. L'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, ha explicat perquè s'ha pres aquesta mesura. San José ha assegurat que l'ajuntament continuarà amb una tarifació social en els preus públics que depenen d'ells. Segons fonts municipals, les taxes i els preus s'incrementaran d’acord amb l'augment  de l'IPC, excepte la taxa de les terrasses d'hivern, que es redueix a la meitat.

Galeria de imatges I

frame_03588.394.jpg

Galeria de imatges II

frame_03280.115.jpg

Galeria de imatges III

frame_03288.282.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02989.98.jpg