Thu15122011

Actualitzacio04:19:51 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Municipis IV Sant Joan Despí

Sant Joan Despí

jo m'estimo Sant Joan Despí

  • PDF

frame_03614.81Sota el lema "jo m'estimo Sant Joan Despí" El partit Socialista municipal, encapçalat per l'alcalde, Antoni Poveda,  ha realitzat una aseemblea informativa amb els seus militants. La convidada d'honor de la jornada i l'encarregada d'explicar als assistents els eixos principals del programa electoral dels Socialistes per sortir de la crisi ha estat, la candidata al Senat, Mònica Almiñana. Mònica Almiñana ha assegurat que la política de proximitat realitzada pel PSC mostra com les preocupacions dels ciutadans són ja prou conegudes. L'assembela s'emmarca dins la campanya electoral de la formació, que segons l'acalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, és molt activa per aconseguir la participació de la ciutadania i del propi partit per explicar els seus eixos i la importància de les eleccions Generals. Almiñana ha conclós que el PSC continuarà treballant per solucionar la crisi i que cal, a més, mobilitzar el vot per aturar les retallades i la dreta governant. Tot i que les enquestes no ho demostren, les espectatives del Partit Socialista per a les eleccions del 20n són molt positives.

El Barri del Centre de Sant Joan Despí celebra la seva Festa

  • PDF
Sant Joan Despí està de Festa. El Barri del Centre ha celebrat una Festa Popular, alternativa a la Festa Major del Municipi. Aquest esdeveniment es fa des de fa 4 anys i té com a finalitat fer partícips de la seva Festa
a tots els veins del barri.
frame_03217.42Sant Joan Despí està de Festa. El Barri del Centre ha celebrat una Festa Popular, alternativa a la Festa Major del Municipi. Aquest esdeveniment es fa des de fa 4 anys i té com a finalitat fer partícips de la seva Festa a tots els veins del barri. Entre les activitats realitzades destaca l'actuació de màgia per a nens a càrrec del mag Ramon, vei del barri.
Francesc Sifreu, organitzador de la Festa, ha declarat que l'evolució en la participació ha estat força important, ja que han passat de ser 40 persones a ser-ne unes 200. A més, Sifreu ha explicat que l'objectiu es passar-s'ho bé i és una alternativa més a la Festa Major del municipi. La resta d'activitats han estat el concert de música Rock, jocs populars i per últim, el tradicional sopar de germanor.

"Dijous amb bici" tanca amb més de 1.100 viatges en bici

  • PDF
frame_03125.104El parc de la Fontsanta de Sant Joan Despí ha celebrat la clausura de la Jornada "Dijous en bici". Durant tots els dijous d'abril i maig, més de 1.000 persones han participat a aquesta activitat, organitzada per l’Ajuntament amb la col.laboració de centres educatius. A més de potenciar la mobilitat sostenible, l’activitat ha servit per donar a conèixer la renovada xarxa de carrils bici. La ciutat compta amb 13 km. d’aquestes vies, així com el projecte “Camins Escolars”, uns itineraris segurs per anar a l’escola a peu o en bicicleta que s’han posat en marxa aquest curs. La jornada també ha servit per tancar el Pla d’Educació Ambiental que es va realitzar a les escoles de Sant Joan Despí. Durant aquest curs, més de 1.700 estudiants han participat en diferents iniciatives adreçades a educar en la preservació del medi ambient i l’estalvi energètic. La Regidora de Joventut i Medi Ambient de Sant Joan Despí, Paqui Soriano, ens ha explicat com s'ha portat a terme 'activitat i el control dels desplaçaments en bicicleta. A més, Soriano ha afirmat que amb la campanya “Dijous en bici” no és tracta de que no utlitzem altres mitjans de transport, sino que ens movem el màxim possible d'una manera sostenible. La festa va finalitzar amb diverses activitats per millorar el medi ambient com tallers de reciclatge, pintures, plantació d’arbres i la creació de caixes nius pels ocells del parc. En el decurs de la festa es va realitzar el sorteig d’una bicicleta entre els participants.

Emprenedoria i esport al IV Fòrum Empresarial de Sant Joan Despí

  • PDF
frame_02855.468El Centre Jujol de Cultura Emprenedora, ubicat a la Casa Rovira de Sant Joan Despí, ha acollit el IV Fòrum Empresarial: Crèixer en Xarxa, amb l'objectiu d'una col·laboració conjunta entre empresaris de la vila per tal de posar en comú actuacions presents i futures en benefici de la millora de la competitivitat en el marc del territori. Albert Bosch, empresari i conegut aventurer, ha donat les claus per descobrir els paralal·lelismes que hi ha entre el món de l'empresa i el de l'esport extrem, entre la gestió empresarial i el risc. Per acabar la trobada s'ha realitzat un trainer d'empresa i 'elevator pitch', que ha finalitzat amb un dinar networking temàtic i una visita guiada al Centre Jujol de Can Negre, part de l'itinerari modernista de Sant Joan Despí.

El PP organitza una Jornada de formació pels seus regidors

  • PDF
frame_03597.42El Partit Popular del Baix Llobregat ha organitzat una jornada sobre pressupostos i taxes. Uns 50 regidors de tota la comarca han participat en aquest acte amb l'objectiu de formar als nous regidors en temes preocupants com l'economia. Entre els presents ha estat el president del Partit Popular de Barcelona, Toni Bosch, que ha assegurat que el que volen els ciutadans és un canvi i una nova direcció política. El president comarcal del Partit Popular, Lluís Ortega, ha afirmat que el que pretenen és donar als seus regidors nocions bàsiques d'economia per afrontar les necessitats dels ciutadans. Julio Corral, president del PP de Sant Joan Despí, ha explicat com ha sorgit l'iniciativa d'organitzar jornades com aquesta. Aquesta iniciativa de formació és la segona que organitza el Partit Popular i segons indiquen, es continuarà fent amb d'altres temàtiques.

Galeria de imatges I

frame_03004.1612.jpg

Galeria de imatges II

frame_02819.64.jpg

Galeria de imatges III

frame_02937.1166.jpg

Galeria de imatges IV

frame_03656.28.jpg