Thu15122011

Actualitzacio04:19:51 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Municipis I Begues

Begues

La policia local de Begues localitza un vessament il·legal de gasoil

  • PDF

frame_03705.301La Policia Local de Begues i la Unitat Regional de Medi Ambient dels Mossos d’Esquadra amb la col.laboració de la Brigada Municipal han investigat l’abocament il·legal de residus de gasoil a la xarxa local de clavegueram. La darrera setmana i en dues ocasions s’han detectat fortes olors d’aquest producte en algunes zones del casc urbà, fet que ha produït molèsties als veïns per la inhalació dels gasos d’hidrocarburs procedents dels sanitaris. Per altra banda, Sadurní Vendrell, regidor de Governació i protecció civil de l'ajuntament de Begues, ha volgut donar un missatge de tranquilitat a la ciutadania de Begues. Aquests tipus de vessaments de residus són il·legals i estan tipificats com un delicte contra el medi ambient castigat amb penes de presó. L’Ajuntament de Begues ha sugerit utilitzar la deixalleria municipal per evacuar els residus tòxics dels domicilis particulars.

El Baix Llobregat i l'Hospitalet estoc de 9500 habitatges

  • PDF
frame_03338.184Segons el darrer informe trimestral del Fòrum Empresarial del Llobregat, la ràtio a la comarca se situa en 9.5 habitatges nous per cada 1000 habitants,Una xifra inferior a la mitjana de la província de Barcelona, situada en els 13 habitatges. El Fòrum Empresarial del Llobregat explica aquesta tendència gràcies a la necessitat de molts joves d'adquirir un habitatge proper a la feina i a les dificultats de vendre un habitatge per comprar-ne un altre. A més, segons Javier Baratech, President de la Comissió D'indicadors Econòmics, la comarca del Baix Llobregat i L'hosptialet es caracteritzen per la construcció nova. Per municipis, Sant Esteves Ses Rovires i Begues acumulen l'estoc més elevat amb una ràtio de 57 i 43 habitatges per cada 1000 habitants, mentre que La Palma de Cervelló, Esplugues, Sant Feliu o Sant Boi presenten les xifres més baixes de la comarca. L'estudi estima que a finals d'any s'hauran venut uns 500 pisos nous, gràcies a la reducció fiscal de l'IVA que aplica el govern per fomentar la compra d'habitatge nou.

Begues acull la fira d'artesans i la botiga al carrer

  • PDF
frame_02932.82Aquest diumenge també hem gaudit de la Fira d'artesans i la Botiga al Carrer de Begues. Aquest acte s'organitza el primer diumenge de cada mes, però coincidint amb la trobada de les caramelles, li han volgut donar més importància. La crisi els afecta per igual al poble de Begues, així que busquen solucions com treure les botigues al carrer perquè la gent s'animi a comprar. Benito Navarro, President de comerciants i industries de Begues, ens comenta que intenten buscar solucions.
Per als comerciants de Begues és important donar facilitats als compradors perquè passegin pel centre de la vila. Per això intenten facilitar l'aparcament al centre de la vila perquè la gent pugui anar a comprar.
La Botiga al carrer i la Fira d'Artesans estàn organitzades conjuntament per l'associació de comerciants i botigues i l'ajuntament de Begues.

Fina Redondo candidata pp de Begues

  • PDF
frame_02804.185El partit popular va presentar aquest cap de setmana a Fina Redondo com a candidata a les properes eleccions municipals. La popular es va mostrar optimista davant les expectatives d’obtenir un nombre major de regidors a l’ajuntament de Begues.
Redondo va destacar que el que vol el partit popular és millorar la situació econòmica del municipi, centrant els esforços sobretot en temes d’ocupació. La candidata va reconèixer que “Begues és un poble que té poques oportunitats de feina per als seus habitants” fet pel qual es va comprometre a que el PP crearà 300 nous llocs de feina en serveis si guanyen les eleccions.
La popular va declarar que el seu partit treballa en dos projectes principals. “Un primer d’investigació i desenvolupament i un segon, molt ambiciós, de turisme de qualitat”. Redondo ha recalcat que  el Partit Popular està en disposició de portar-ho endavant a partir del dia següent de les eleccions. Aquest positivisme dels populars està fonamentat sobretot en que, segons la candidata, la formació política està passant per un bon moment a Begues i arreu del país. Una dada significativa és que a les darreres eleccions, el PP es va posicionar com a segona força política al municipi, quan sempre n’havia estat la cinquena.
Redondo va destacar que el que vol el partit popular és millorar la situació econòmica del municipi, centrant els esforços sobretot en temes d’ocupació. La candidata va reconèixer que “Begues és un poble que té poques oportunitats de feina per als seus habitants” fet pel qual es va comprometre a que el PP crearà 300 nous llocs de feina en serveis si guanyen les eleccions. La popular va declarar que el seu partit treballa en dos projectes principals. “Un primer d’investigació i desenvolupament i un segon, molt ambiciós, de turisme de qualitat”. Redondo ha recalcat que  el Partit Popular està en disposició de portar-ho endavant a partir del dia següent de les eleccions. Aquest positivisme dels populars està fonamentat sobretot en que, segons la candidata, la formació política està passant per un bon moment a Begues i arreu del país. Una dada significativa és que a les darreres eleccions, el PP es va posicionar com a segona força política al municipi, quan sempre n’havia estat la cinquena.

Begues acull la 1era Trabada Harleys-Custom

  • PDF

frame_03689.426Begues ha celebrat la 1a Trobada de motos Harley and Custom del municipi. El carrer Sant Oreste s'ha vestit de cuir per acollir als aficionats d'aquestes motocicles i a les més de 100 màquines que s'hi han reunit. L'acte central de la trobada ha estat la rua Harley-Costum pels carrers del municipi fins al polígon  industrial del poble. La jornada ha estat presidida per Mercè Esteve, alcaldessa de Begues, que ha afirmat que aquest tipus d'acte són imprescindibles per donar a conèixer el municipi.Sergi Sales, membre de l'organització i propietari del Restaurant Tropic de Begues, ha assegurat que aquest tipus de moto són especials i diferent de la resta. Els aficionats també han pogut gaudir de la vintena de carpes d'exposició i venda d'accessoris i complements, una botifarrada i actuacions musicals de Claudi Faura i Radiocram.

Galeria de imatges I

frame_03133.198.jpg

Galeria de imatges II

frame_02845.539.jpg

Galeria de imatges III

frame_03657.466.jpg

Galeria de imatges IV

frame_03144.28.jpg