Thu15122011

Actualitzacio04:19:51 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Municipis II Martorell

Martorell

Laia Ortiz, ha visitat Martorell

  • PDF

frame_03605.1403La Diputada al Parlament de Catalunya i candidata a les eleccions generals per Iniciativa-Verds Esquerra Unida i Alternativa, Laia Ortiz, ha visitat Martorell. Ortiz s'ha reunit al local ecosocialista, al carrer Pep Ventura número 1, amb treballadors de l'Hospital de Martorell i representants del Comitè d'Empresa per valorar l'actualitat dels serveis sanitaris de la comarca, i com hi estan afectant les retallades del govern de la Generalitat. Ortiz també ha volgut presentar les seves propostes electoral per les properes eleccions en temes de sanitat.

Martorell celebra la Festa del Roser 2011

  • PDF
frame_03478.2335Martorell ha acollit la Festa del Roser 2011. Aquesta jornada, que ha tingut lloc a diferents punts de la vil.la, s'ha celebrat del 6 al 9 d'octubre. Es tracta d'una festa patrimonial de Martorell, en homenatge a la tradició vitivinicola. Des de l'any 1981, s'ha celebrat aquest esdeveniment que anuncia la tornada dels nens a l'escola i l'arribada de la tardor. Entre les activitats més importants en destaca la Trobada d'Entitats, que ha tingut lloc als Jardins de l'Enrajolada. L'alcalde de Martorell, Salvador Esteve, ha explicat en que consisteix la Festa del Roser del municipi. A més, Esteve ha afirmat que la Mostra d'Entitats es tracta d'una activitat molt important per fomentar la cohesió i la relació entre les entitats de Martorell. Altres de les activitats a l'edició d'enguany han estat la bicicletada popular, la Trobada de puntaires i la Fira de Vins i Caves als carrers de Martorell.

Martorell acull la 19ena Marxa Ciclista per la ribera del Llobregat

  • PDF
frame_03197.83Martorell ha donat el tret de sortida a la 19ena Marxa Ciclista per la ribera del Llobregat. Aquesta activitat ha estat organitzada per CCOO i el seu Club d'esports i cultura COCOS.
L'alcalde de Martorell, Salvador Esteve, ha declarat que la progresió del riu Llobregat ha estat molt positiva, ja que es un riu molt més net i urbà del que era fa 19 anys.
Toni Moras, secretari general de l'Unió Comarcal de CCOO del Baix Llobregat, ha afirmat que a part de ser una jornada esportiva i lúdica es tracta d'una marxa reivindicativa per la recuperació de la ribera del riu Llobregat
L'activitat, que ha finalitzat al Prat, ha comptat amb la presència de mil participants.
L'alcalde de Martorell, Salvador Esteve, ha declarat que la progresió del riu Llobregat ha estat molt positiva, ja que es un riu molt més net i urbà del que era fa 19 anys.
Toni Moras, secretari general de l'Unió Comarcal de CCOO del Baix Llobregat, ha afirmat que a part de ser una jornada esportiva i lúdica es tracta d'una marxa reivindicativa per la recuperació de la ribera del riu Llobregat
L'activitat, que ha finalitzat al Prat, ha comptat amb la presència de mil participants.

Mitin de CiU a martorell

  • PDF

frame_03601.54Josep Antoni Duran i Lleida ha estat aquest cap de setmana a Martorell acompanyat per l'alcalde de Martorell, Salvador Esteve, la senadora i candidata, Montserrat Candini i Xavier Fonollosa. El candidat de CiU a les eleccions espanyoles, Josep A. Duran i Lleida, ha assegurat aquest vespre en un míting a Martorell que el PP "no suma mai, al contrari del que diu el seu eslògan, i si ho fa només és anant de bracet amb el PSOE per anar contra els interessos de Catalunya". El president de la diputació de Barcelona i alcalde de Martorell, Salvador Esteve, ha fet de mestre de cerimònies de l'acte i ha fet una crida als electors del Baix Llobregat. Esteve ha fet referència a la possibilitat de superar el PSC i frenar l'onada guanyadora del PP, que també es deixarà notar a Catalunya segons totes les enquestes

Salvador Esteve, proper president de la Diputació de Barcelona

  • PDF
frame_03202.1171Salvador Esteve, alcalde Martorell serà el proper President de la Diputació de Barcelona. Després d'haver aconseguit majoria absoluta i haver estat el president de l'Associació Catalana de Municipis els últims cinc anys,el convergent compta amb la suficient experiència per ocupar el càrrec. Esteve ha declarat que vol destinar els diners de l'ens a ajudar els municipis més petits.
El popular Alberto Fernández Díaz, serà segons el pacte de govern entre CiU i PP, el nou vicepresident de l'ens i dirigirà l'àrea de promoció econòmica.
La diputació canvia de color i els futurs president i vicepresident han declarat que serà un mandat que anirà acompanyat d'austeritat sense perdre de vista, però, l'equilibri territorial.
El popular Alberto Fernández Díaz, serà segons el pacte de govern entre CiU i PP, el nou vicepresident de l'ens i dirigirà l'àrea de promoció econòmica.La diputació canvia de color i els futurs president i vicepresident han declarat que serà un mandat que anirà acompanyat d'austeritat sense perdre de vista, però, l'equilibri territorial.

Galeria de imatges I

frame_03638.61.jpg

Galeria de imatges II

frame_03594.304.jpg

Galeria de imatges III

frame_02840.118.jpg

Galeria de imatges IV

frame_03350.120.jpg