Thu15122011

Actualitzacio04:19:51 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Municipis III Pallejà

Pallejà

Pallejà celebra la seva tercera trobada ferroviària

  • PDF
Pallejà ha celebrat la seva tercera trobada ferroviària. L'objectiu és juntar a tots els aficionats i totes les associacions de catalunya de trens en miniatura, concretament d'escala AN (la més petita) i H0 (i l'escala superior).
Les diferents associacions conecten els seus moduls i construeixen un recurregut de gairebé 100 metres de longitud. Els organitzadors de l'acte han destacat la seva importància
frame_03175.370Pallejà ha celebrat la seva tercera trobada ferroviària. L'objectiu és juntar a tots els aficionats i totes les associacions de catalunya de trens en miniatura, concretament d'escala AN (la més petita) i H0 (i l'escala superior).Les diferents associacions conecten els seus moduls i construeixen un recurregut de gairebé 100 metres de longitud. Els organitzadors de l'acte han destacat la seva importància. Francesc Baños, secretari de l'associació de modelistes de Pallejà, ha afirmat que al passar les trobades a fer-les cada dos anys dona temps a presentar les novetats de la temporada. En la trobada d'enguany han participat unes 14 aossociacions. Els seus membres, que són persones totalment dedicades a les miniatures del ferrocarril, esperen captar l'atenció del públic i superar els 2500 visitants que l'any passat es van apropar a veure aquesta exposició.

Pallejà podria patir un nou cas de desnonament

  • PDF
frame_02766.321És per això, que la Carme, una veïna directament afectada, ha organitzat una recollida de signatures, davant l'ajuntament municipal, per acabar amb aquesta situació generalitzada. La situació és que la filla de la Carme s'ha quedat sense feina i no ha pogut pagar la hipoteca, on constava com aval la nòmina del pare. En cas d'impagament del deute, l'entitat bancària es quedaria amb el pis, embargaria la nòmina, fins que el deute quedi liquidat. Una situació abusiva, segons els veïns, recolzada per les clàusules del sòl i del sostre. Des de la plataforma de persones afectades pels desnonaments  treballen en una ILP, la Iniciativa Legislativa Popular. Una llei, diuen, que no s'adequa a la situació acutal de crisi econòmica i que cal modificar. Per donar recolç a la Carme i a totes les persones en la seva mateixa situació, l'ajuntament de Pallejà ha presentat una moció al ple. Necessiten 500 000 signatures perquè s’aprovi la moció popular, primer al Parlament i després al Senat, i  la "dació de pagament" sigui acceptada. La solució per acabar amb el deute en cas de perdre la residència.

Galeria de imatges I

frame_03174.192.jpg

Galeria de imatges II

frame_03282.1136.jpg

Galeria de imatges III

frame_03148.820.jpg

Galeria de imatges IV

frame_03338.184.jpg