Dijous, 15 de desembre de 2011 | 12:36
Vostè es troba a: Inici > Política >

Joana Ortega acusa als sindicats de no aportar idees

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Govern formalitzarà una oferta per reduir la jornada dels interins
Joana Ortega acusa als sindicats de no aportar idees
14/12/2011 17:29
9joana-ortega
EuropaPress.- La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha anunciat aquest dimecres que formalitzarà aquest dijous una oferta als sindicats per reduir la jornada dels treballadors de l'administració que són interins, per evitar així acomiadaments en el marc de les retallades pressupostàries que el Govern prepara per 2012.
En roda de premsa en el Palau de la Generalitat després de reunir-se amb el síndic d'Aran, Carles Barrera, s'ha referit també a aquestes negociacions sobre els empleats públics i ha precisat que la mesura afectarà als interins que fan tasques tècniques i administratives, no als quals realitzen serveis especials.

Ortega s'ha mostrat confiada a poder aconseguir un acord amb els sindicats, encara que ha lamentat la seva "falta de capacitat" de formular propostes al Govern. L'objectiu de la mesura és, segons la vicepresidenta, modificar el repartiment del treball entre els interins "per no haver de prescindir de ningú per raons pressupostàries".

No ha precisat quan es limitarà la jornada dels interins i s'ha limitat a dir que serà una reducció "petita". Ortega ha insistit en la necessitat de "fitar" el període de negociacions amb els sindicats, i ha considerat que Govern i sindicats haurien de posar una data límit per arribar a un acord.

Així mateix, ha assegurat que el que la Generalitat proposa als sindicats no és una rebaixa dels seus salaris, sinó la reducció d'un dels complements salarials que tenen, una rebaixa que no ha detallat esgrimint que ambdues parts encara es troben en plena negociació.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1