Dijous, 15 de desembre de 2011 | 12:44
Vostè es troba a: Inici > Política >

Campos assegura que va pactar amb Camps declarar-se culpables

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'exvicepresidente del Consell valencià rectifica i es proclama innocent
Campos assegura que va pactar amb Camps declarar-se culpables
15/12/2011 10:26
9camps-campos
L'exvicepresidente del Consell valencià Víctor Campos s'ha declarat innocent, malgrat reconèixer les acusacions que pesaven sobre ell en la causa dels vestits, ja que ha assegurat que va acceptar la conformitat per "acabar" amb el que li semblava una "desproporció absurda".
"Em declaro, em considero i sóc innocent", ha dit aquest dijous i ha subratllat que va signar la conformitat "als únics efectes formals" i perquè "es podia realitzar aquesta acció i la vaig fer", ha dit, després d'explicar que la van condemnar a pagar una multa de nou mesos i a l'abonament de més de 5.000 euros.

Així mateix, ha afirmat en el seu interrogatori que pensava que els que havien estat els quatre acusats en el procediment anaven a signar l'escrit de conformitat amb les acusacions i ha subratllat que va parlar d'això amb l'expresident de la Generalitat i que segueix com acusat Francisco Camps.

"Entenia que havíem quedat els quatre i que era l'única acció vàlida i segura i que aquí s'acaba amb tot aquest procés estrany i carregat d'un tuf polític tremend", ha dit, i ha manifestat que parlo d'això amb Camps, però no amb Costa, que no li va dir que fora a conformar-se. Tampoc va parlar amb Betoret. No obstant això, ha apuntat: "La idea era aquesta. No era un secret".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1