Esforç i implicació per anar endavant!

Estem en un context nou on no val badar i no val perdre ni un segon. Només amb esforç i sense deixar de pensar com tirar endavant podrem adaptar-nos a la situació actual. I s’ha de fer el més ràpid possible. Si no es fa quedarem enrrere o en fora de joc.

Quedo parat quan encara algú em pregunta: quan passarà aquesta crisi? Li contesto: “Renoi! encara no has fet res per anar endavant? Encara que no us ho creieu hi ha persones que ho fan”.

Les coses s’han de fer ben fetes i és en aquest punt on ha fallat la majoria. El pitjor de tot és que els polítics no han dit la veritat i ens han posat en un forat d’on és difícil sortir.

I ara què fem? Només ens queda conformar-nos amb el que tenim i lluitar per començar de nou, i el més important, no plorar.

Aquesta no és la primera crisi que visc, ni la primera que ha afectat a famílies i empreses amb deutes fora de lloc, i sempre les hem superat amb treball i esforç, i ara més que mai.

No ho dubteu, i no deixeu que us enganyin. La situació és complicada i només ens queda lluitar, lluitar i lluitar. Si ho feu anireu endavant.

Resumint i si fos metge, aquesta seria la recepta: no et queixis, no ploris, esforça’t, treballa i tindràs els teus resultats.

Això sí, no serà fàcil.

Ànims, endavant, molta salut i alegria!!!

Lluís Ristol, President del Gremi d’Hostaleria de Terrassa i Comarca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>