Primeres activitats d’Aigües de Terrassa i les escoles d’hoquei

Les actuacions són fruit d’un conveni signat entre la Fundació Mina Pública d’Aigües de Terrassa i el CD Terrassa, el Club Egara i l’Atlètic Hoquei Club.

Més de 350 nens han assistit a les sessions didàctiques del cicle de l’aigua gràcies al conveni signat entre la Mina Pública d’Aigües de Terrassa i les diferents escoles d’hoquei de la ciutat: el CD Terrassa, el Club Egara i l’Atlètic Hoquei Club. L’entitat organitza sessions formatives a les escoles de hoquei sobre matèries relacionades amb l’aigua i el medi ambient.

La primera sessió a cada un dels clubs ja s’ha dut a terme, i durant tota la jornada es va explicar en què consisteix el cicle de l’aigua i la seva necessitat, i es va instal·lar un estand informatiu en què al llarg del dia es va atendre els socis facilitant informació de caràcter pedagògic de les activitats que porta a terme la Fundació Mina d’Aigües de Terrassa.

Redacció @diariegar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>