Avís meteorològic per pluja

Pla Inuncat en alerta per les incidències provocades per la pluja, especialment fortes a la comarca de Tarragona.

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat ha activat la fase d’alerta del pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya (Inuncat) a conseqüència a la concentració dels efectes del temporal a la zona de Tarragona i la previsió d’evolució en les properes hores cap a la demarcació de Barcelona i sud de Girona. La previsió afecta també a la resta de comarques de Girona i la demarcació de Catalunya Central.

Avisos meteorològics

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha emès tres avisos de perill meteorològic per dimarts 15 i dimecres 16 de novembre, un per intensitat de pluja superior a 20 l/m2 30 minuts, un altre per acumulacions de pluja superior a 100l/m2 en 24 hores i un per estat de la mar per onades superiors a 2,5 m.

Les precipitacions afectaran tot Catalunya excepte el terç nord-oest, seran generals i localment aniran acompanyades de tempesta.

Redacció @diariegar

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>