Microsoft podria llençar una nova xarxa social

La publicació The Verge ha filtrat unes fotografies de Socl.com, la que podria ser la nova xarxa social de Microsoft.

A l’introduïr www.socl.com al buscador d’internet fa uns dies, t’apareixia un missatge de benvinguda a la nova xarxa social de Microsoft, Socl. Aquest fet, que només va estar actiu uns minuts, va fer saltar les alarmes de tots els usuaris d’internet. Segons ha publicat The Verge, sembla a ser que Microsoft estaria treballant en secret en el desenvolupament de la seva primer xarxa social, per tal de fer front a Facebook i a Google+.

La nova xarxa social incorporaria el buscador de Microsoft, Bling, així com també l’opció de fer ‘videoparties’, és a dir, crear un videoxat en grup on els participants poguessin visualitzar el mateix video a la vegada o simplement xatejar.

Tot i això, l’aspecte de Socl, de confirmar-se la noticia, recordaria molt al de Google+ i a Facebook, amb els que comparteix l’etiquetatge de fotos, el perfil de comentaris i el ‘Què estas buscant?’.

Redacció@diariegar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>