Òmnium Cultural manté les dotacions dels seus premis

Malgrat la complicada situació econòmica, Òmnium manté les dotacions econòmiques de les edicions passades.

Fa exactament tres dies, Òmnium Cultural i l’Ajuntament de Barcelona van presentar la 61a  edició de la Festa de les Lletres Catalanes – Nit de Santa Llúcia 2011. Arrel de la crisi econòmica que està patint tot el país i de la qual pràcticament ningú se’n salva, s’havia especulat amb la possibilitat que les dotacions econòmiques dels premis fossin reduïdes.

Res més lluny de la realitat. En declaracions a Egar.cat, Òmnium Cultural ha confirmat que les dotacions econòmiques es mantenen igual que en les passades edicions, no augmenten però tampoc es redueixen. Un fet que ho afavoreix és que les dotacions dels premis es basen en les aportacions de les editorials, que han mantingut la generositat enguany.

És bo que en el temps econòmics que corren, on les retallades en cultura i educació estan a l’ordre del dia per part de les administracions públiques, Òmnium Cultural i les editorials col·laboradores segueixin mantenint aquesta aposta ferma per la cultura catalana.

Redacció @diariegar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>