Els restaurants de Terrassa omplen per les reserves online

La web de reserves online gastronomialocal.com ofereix importants descomptes als seus usuaris.

El portal gastronòmic de reserves online gastronomialocal.com aconsegueix preus assequibles i ofertes molt originals pels seus usuaris amb el suport d’Internet. Pel mes de gener de l’any vinent hi ha previst el llançament de la primera guia de paper amb 150 restaurants i els seus respectius descomptes.

Segons el director gerent de gastronomialocal.com, Raimon Bigatà, hi ha un increment de reserves respecte l’any passat. “El sistema de reserves online està funcionant molt bé, entre el 20 i el 25% de la facturació el tenim ara al mes de desembre” assegura Bigatà.

Entre els dies 15 i 17 de desembre, un cap de setmana abans de Nadal, la majoria de restaurants del Vallès Occidental estaran pràcticament plens a causa de les tradicionals reserves pels sopars d’empresa. “El dia estrella és el dia 16 de desembre, tothom ho té ple” afirma Ivan, responsable central de reserva.

Les reserves a Terrassa, respecte dades de l’any passat, es mantenen tot i que aquest any hi ha més reserves per sopars d’empresa. Segons Ivan, l’any passat “a causa de la crisi es feien menys sopars d’empresa i més menús diaris”. Segons gastronomialocal.com alguns restaurants de les zones cèntriques de la ciutat han notat un increment de reserves aquest any respecte el 2010. El Temple de Siam, Textures, Braseria Noemí, Las Forcas, La Antorcha i l’Hostal del Fum són només alguns dels restaurants que tenen tot ple per aquestes dates.

Redacció @diariegar

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>