Windows 8 esborrarà el disc dur dels seus usuaris

Milers d’usuaris al món s’han escandalitzat quan Microsoft ha anunciat que es reserva el dret d’esborrar dades del seu disc dur.

És cert que moltes persones esperen amb moltes ganes la imminent presentació pública del nou sistema operatiu Windows 8, però una de les seves clàusules ha causat un gran revol abans d’aquesta presentació.

Possible imatge de Windows 8 encara no confirmada.

Concretament, es tracta d’una de les clàusules de seguretat de la nova botiga online que incorporarà per primer cop aquest nou sistema operatiu, la Microsoft Store. Aquesta clàusula atorga el dret de poder modificar qualsevol aplicació i fins i tot esborrar-la, no només de la tenda online sinó també del disc dur dels usuaris, eliminant totes les dades personals que calgui per a fer desaparèixer l’aplicació i reservant-se el dret de no retornar les dades esborrades als usuaris del sistema operatiu de Microsoft.

Així doncs, aquesta sembla una mesura intimidatòria per a tots els proveïdors d’aplicacions sota el títol de mesura de seguretat, tot i que els clients d’arreu del món resten clarament perjudicats.

Milers d’usuaris ja estan piulant en contra d’aquesta mesura a les xarxes socials i caldrà veure quina és la resposta del gegant Microsoft davant aquesta situació.

Redacció @diariegar

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>