Rihanna actua a Barcelona

La cantant de les Barbados aspira a penjar el cartell de ‘complet’ al Palau Sant Jordi de Barcelona.

La cantant Rihanna porta un ritme espectacular. En només 3 anys ha publicat tres discos al mercat i ara es troba immersa en la gira ‘Loud Tour 2011′, la gira del seu disc Loud.

Aquesta mateixa gira passa per Barcelona, on Rihanna hi actuarà demà dimecres 14 de desembre a les 21:00 hores. Així, Rihanna intentarà demostrar davant de més de 15.000 assistents que el seu show és una de les millors posades en escena del panorama internacional. Si més no, així ho confirmen milers de persones que han pogut disfrutar d’aquesta gira als Estats Units, Amèrica Llatina, França, Alemanya, Regne Unit i molts més països.

Al ‘Loud Tour 2011′ Rihanna oferirà versions en directe dels millors hits que trobem al seu disc Loud, com ‘Only Girl (In The World)’, ‘What’s my name’, ‘California King Bed’, ‘Man Down’ o ‘Cheers (Drink to That)’. A més, la cantant de les Barbados recordarà els seus millors èxits, com ‘Umbrella’ o ‘Don’t stop the music’, i presentarà les cançons del seu nou àlbum Talk That Talk, com ‘We found love’ amb Calvin Harris, ‘Where have you been’ o ‘You da one’.

Amb gairebé totes les localitats del Palau Sant Jordi venudes, Rihanna arriba a Barcelona amb les expectatives molt altes per part dels fans, que esperen que la cantant de les illes Barbados pugui superar-les.

Redacció @diairegar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>