Tot llest pel cap d’any a Fred Astaire

La sala de festes ofereix diferents possibilitats per viure un cap d’any inoblidable.

Com cada any, la sala de festes Fred Astaire ha preparat una festa especial per rebre el nou any 2012. Que els clients s’ho passin de meravella és l’únic que preocupa als organitzadors, i per això han muntat una festa que promet ser inoblidable.

Així doncs, la sala s’ha decorat especialment per a l’ocasió amb cintes i boles gegants, tot de color platejat, el color que reganarà aquest any. A més, dues hostesses vetllaran durant tota la nit per la comoditat i el benestar dels clients de la sala. D’altra banda, la selecció musical ha estat escollida de manera molt minuciosa per a que la festa no decaigui en cap moment de la nit i que pugui agradar a tots els assistents.

Els preus de les entrades es divideixen en quatre categoria, segons els extres que s’hi inclouen. La més econòmica té un preu de 18 euros anticipada i inclou una consumició, cotilló i entrada a la sala a partir de les 2:30 hores. D’altra banda, la següent categoria d’entrada té un preu de 22 euros anticipada i inclou cotilló, dues consumicions i entrada a la sala a partir de les 1:00 hores. Per només 28 euros anticipada podem adquirir una entrada que inclou entrada a partir de les 23:00 hores, cotilló, raïm de la sort, rebosteria, una consumició i melindros amb xocolata a la matinada. A l’últim, l’entrada que més extres inclou té un preu anticipada de 33 euros. Aquesta inclou les mateixes comoditats que l’anterior però amb una taula reservada a la sala.

Tot i la situació econòmica, la sala Fred Astaire no ha pujat els seus preus per a que el màxim de persones possibles puguin gaudir d’un cap d’any inoblidable.

Les reserves es poden fer al local en horari comercial o al telèfon 93 780 82 17.

Pots visitar la web de Fred Astaire per a més informació.

Redacció @diariegar

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>