Jornada de portes obertes a l’Escola Montcau – La Mola

L’Escola Montcau- La Mola i Els Pinetons celebrarà una jornada de portes obertes els dies 15 i 17 de desembre. Es tracta d’ una escola privada amb nivells concertats, situada a Matadepera. Acull les etapes d’Educació infantil, amb la llar d’infants (P0, P1 i P2) i parvulari (P3, P4 i P5), Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat.

Dins el seu projecte educatiu destaca l’ensenyament d’idiomes. L’anglès s’ensenya des de la llar d’infants i es fomenta el plurilingüisme (el 33% de les hores de classe són en anglès) amb l’estudi d’altres idiomes com el castellà, el francès i l’alemany. Altres conceptes que treballa l’escola són l’estimulació primerenca, l’educació en valors, l’atenció individualitzada gestionada per l’equip psicopedagògic, la flexibilització de grups i  les pràctiques de laboratori entre altres aspectes.

També destaca l’alt nivell tecnològic de l’escola, amb 46 aules equipades amb pissarres digitals interactives connectades tant a la xarxa interna de l’escola com a internet, així com les instal·lacions i la pràctica esportiva que es fa a la mateixa escola. L’escola potencia esports com la natació, el golf, el bàsquet, l’hoquei o el futbol.

L’escola disposa d’un departament de projectes que organitza intercanvis amb escoles d’Anglaterra, Alemanya i Estats Units, ‘mini stays’ i estades d’estiu a l’estranger. També s’ ofereix serveis de transport, menjador amb cuina pròpia, activitats extraescolars, casals de Nadal, Setmana Santa i estiu, xerrades i activitats per a pares.

Redacció @diariegar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>