Barça “non stop”

El Barça juga avui a les 11.30 la semifinal del Mundial de Clubs contra el Al Saad. El partit es podrà seguir en obert per Cuatro.

El Barça no para i, prova d’això, és que no fa ni una setmana de la seva victòria contra el Madrid i ja ha de disputar unes semifinals. Sens dubte la citada victòria ha donat motivació als jugadors que havien estat qüestionats en els últims partits.

Si hi ha un torneig que fa il·lusió a Guardiola, aquest és el Mundial de Clubs. Com a jugador no el va guanyar mai i com a entrenador va acabar plorant al aconseguir-lo fa dos anys. És un títol que pot coronar al Barça com a millor equip del món i per molts és la cirereta del pastís que posarà les bases a una temporada il·lusionant com en els darrers anys.

No obstant, una de les preocupacions més grans pel tècnic barcelonista és el jet-lag, fet que pot afectar a l’alineació inicial, ja que molts jugadors estan patint les conseqüències del canvi d’horari.

Davant tindran a l’actual campió d’Àsia, Al Saad. Tot i el equip compacte que formen, el conjunt blaugrana és el preferit per arribar a la final. Si superen aquest partit s’enfrontaran al Santos de Neymar, jugador desitjat per mitja Europa i que ahir van guanyar al Kashiwa per 1 gol a 3.

Al Saad pot disposar de tota la plantilla, ja que no té cap lesionat. En el cas del Barça, l’única absència destacable és la d’Afellay.

Foto: as.com

Redacció @diariegar

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>