Bebe: “Que os follen bien a todos”

La cantant extremenya va demostrar la seva ‘amabilitat’ amb la premsa, faltant el repecte als periodistes que cobrien el seu acte.

La cantant Bebe llença un nou disc al mercat i va oferir fa pocs dies una roda de premsa per a presentar el seu nou treball als mitjans. Després de cantar algunes de les cançons que componen el seu nou àlbum ‘Un pokito de rocanrol’, com ‘K.I.E.R.E.M.E.’, va agafar el micro i va dir de forma maleducada als periodistes assistents que “esto es lo más friki que me habéis hecho pasar en mi puta vida” i que “los periodistas, con todos mis respetos, me van a hacer algunas putas preguntas, que si fueran un poco más detallosos podrían haber dicho a la compañía: oye, no, después no vamos a preguntar”. A més, la cantant extremenya va afegir “sois unos hijos de puta

Si amb això no fos suficient, la cantant va dir que es sentia esgotada i que volia seure a l’escenari. Davant les queixes dels càmeres de televisió, la cantant va dir que ja l’havien vist durant suficient estona i que si volien ella podia ensenyar-los les calces.

A més, mentre s’encenia una cigarreta, Bebe va burlar-se de la periodista pel seu nom i va posar en dubte la professionalitat dels periodistes.

La cantant va acabar la seva intervenció davant la premsa amb la frase “muchas gracias, buenas noches. Que os follen bien a todos”, demostrant una ‘professionalitat més que admirable’ davant la premsa que intentava cobrir l’estrena del seu àlbum per a publicitar-ho.

A tot això, Bebe ha estat denunciada per diverses persones anònimes per infringir la llei antitabac fumant en un recinte tancat.

Redacció @diariegar

 

 

Una resposta a Bebe: “Que os follen bien a todos”

  1. Sembla que vol cridar l’atenció simplement, el comportament amb els mitjans es deplorable. De fet tothom esta parlant d’aquest tema, es una manera poc elegant de fer soroll a internet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>