Dissabte, 17 de desembre de 2011 | 12:53
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Polèmica a Castelldefels per l'eliminació del carril bici del passeig Marítim

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Crítiques de l'oposició
Polèmica a Castelldefels per l'eliminació del carril bici del passeig Marítim
03/11/2011 17:11
9castelldefels
L'Ajuntament de Castelldefels ha iniciat els treballs per eliminar el carril bici instal·lat a l'inici de l'any en el passeig Marítim, ja que provocava problemes de seguretat per als ciclistes. Polèmica al consistori i crítiques del PSC.
L'eliminació del carril bici va ser un dels primers compromisos que va prendre l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, després d'accedir al càrrec al juny.

La supressió de la infraestructura ha provocat les protestes del PSC, que va crear la infraestructura quan tenia l'alcaldia, i del Bicicleta Club de Catalunya, que denuncia que es tractava d'un carril bici "exemplar" que tenia més de 1.700 usos els caps de setmana.

El carril bici es va instal·lar a principis d'aquest any ocupant un dels dos carrils de circulació de vehicles en el costat mar del passeig Marítim.

Després d'uns mesos en funcionament l'Ajuntament ha detectat que es produeixen problemes de congestió; els cotxes i els camions envaeixen l'espai destinat als ciclistes, així com els autobusos quan han de parar, mentre que els vehicles d'emergència no disposen de suficient pas per circular.

El consistori ha informat que s'està estudiant la possibilitat de situar el carril bici en un altre tram del passeig Marítim.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1