Dissabte, 17 de desembre de 2011 | 12:34
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Alleujament a L'Aldea després de l'anunci de reactivació del crèdit

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els veïns disposaran de diners divendres que ve
Alleujament a L'Aldea després de l'anunci de reactivació del crèdit
16/12/2011 18:43
Representants de l'Aldea
EuropaPress.- L'Ajuntament de L'Aldea i l'Associació d'Afectats han mostrat el seu alleujament després que la Generalitat hagi anunciat el desbloqueig parcial dels dipòsits de la secció de crèdit de la cooperativa el divendres que ve.
En declaracions a Europa Press, l'alcalde de la localitat tarragonina, Daniel Andreu, ha reconegut que el pagament de 1.000 euros, així com del 50% dels dipòsits a la vista superiors a aquesta xifra arregla els problemes "més urgents" dels afectats.

"És cert que podria ser més, però també podria ser menys. Ara la gent estarà més tranquil·la", ha recalcat. Així mateix, ha celebrat que "no hi hagi hagut coses estranyes" i que les complicacions es deguin a un problema de gestió i no a un frau.

Andreu ha assegurat que el consistori "seguirà ajudant a les famílies que ho necessitin fins que hi hagi un desbloqueig total dels comptes", i ha confiat que una vegada això passi la cooperativa pugui continuar amb la seva activitat i contribució al medi rural.

Per la seva banda, el portaveu de l'Associació d'Afectats, Ramon Carles, ha incidit en l'assossec que suposa per als implicats les dades facilitades avui per la Generalitat.

"Ara ja podem explicar alguna cosa a l'assemblea del poble, i a més veiem que el Govern ha complert la seva paraula de desbloquejar comptes abans de Nadal", ha remarcat.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1