Dissabte, 17 de desembre de 2011 | 12:51
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

La tercera pista d'El Prat és legal

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Suprem dóna la raó a AENA
La tercera pista d'El Prat és legal
16/12/2011 12:45
didac pestaña aeroport
CatalunyaPress.- El Tribunal Suprem ha desestimat la denúncia contra la construcció de la tercera pista del Aeroport de Barcelona-El Prat, que va ser presentada per l'Ajuntament de Gavà en 2004 i que ja va ser rebutjada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.
L'ajuntament de Gavà, dirigit per Didac Pestaña en 2004, va fer seves les reivindicacions dels veïns de Gavà Mar contra la tercera pista de l'aeroport i va presentar la denúncia en 2004 contra AENA, que finalment el Tribunal Suprem ha desestimat.

L'ajuntament dirigit per Pestaña entenia que no s'havien pres totes les mesures d'estudi d'impacte ambiental necessàries i havia recorregut la tercera pista, que els veïns de Gavà Mar denuncien que ha augmentat considerablement el trànsit d'avions i el soroll que sofreixen a les seves cases.

En dita sentència feta pública aquest divendres la Sala Cinquena del contenciós administratiu de Madrid ha desestimat el recurs de taxació presentat per l'Ajuntament de Gavà en el seu dia. Una circumstància que donaria així per finalitzat el procés legal iniciat per aquest consistori del Baix Llobregat.
wgm
17/12/2011
¿I el senyor Pestaña no s´ha fet la pregunta de per què el seu ajuntament va autoritzar l´edificació i cobrar les plusvalues? Per qué la tercera pista ja estaba projectada alguns anys abans de que desaparegués el càmping Albatros i es donés llicència d´edificació al seu lloc.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1