ACN | Actualitzat el 17/12/2011 a les 07:45h

Nou detinguts en la batuda contra la prostitució

Operació conjunta de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana per sorprendre clients

 Prostitutes al voltant del Camp Nou Foto: ACN

El balanç final de la batuda policial aquesta matinada contra la prostitució a les rodalies del Camp Nou és de 45 identificats, entre treballadores del sexe i clients i 26 persones traslladats a dependències policials per un presumpte incompliment de la Llei d'estrangeria, de les quals se n'han detingut vuit. També, una persona ha estat detinguda per requeriment judicial i se n'ha imputat una altra per conduir begut. Els agents també han interposat dues denúncies per tinença de drogues, dues denúncies en aplicació de l'Ordenança de Convivència per demanda de serveis sexuals, una denúncia més per conduir sota els efectes de l'alcohol i dues més per conduir sota els efectes de les drogues. Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana i policia estatal han dut a terme aquest dissabte de matinada una operació conjunta contra la prostitució de carrer a la zona del Camp Nou. Ha estat un dels cops que anualment la policia dóna contra les persones que ofereixen serveis sexuals a la via pública i, sobretot, contra els clients que els requereixen.

La Guàrdia Urbana ha facilitat el contacte de les dones amb els serveis socials de l'Ajuntament per intentar que deixin voluntàriament la prostitució. Els darrers mesos, l'augment de la pressió de la policia local en aquesta zona i, en especial sobre els clients, ha fet créixer una mica les sancions per requeriments sexuals.

El responsable dels Mossos a Les Corts, Josep Saumell, ha matisat, però, que la resta de fets delictius que habitualment es registren a la zona, com a resultat també de la prostitució, "sobretot furts i algun robatori amb violència i intimidació" han baixat en relació a l'any anterior. L'any passat van haver-hi "entre 110 i 112 fets delictius", d'entre els quals "el 85% van ser furts i algun robatori", enguany "en portem entre 90 i 92".

Navega per les etiquetes

Prostitució

COMENTARIS

+0
-0
alli hay mas
putero, 17/12/2011 a les 14:44

Que vayan al Congreso del PSC, alli podrian hacer una buena redada de putas y macarras, han hundido Catalunya y aún dicen que van a remontar
+1
-0
De quina urbanitat parlau?
Anònim, 17/12/2011 a les 13:52
L'article explica que es a Barcelona?
+1
-0
volem putes
Anònim, 17/12/2011 a les 13:46
están com una cabra aquests satanistes. No paren de fomentar la promiscuitat... de pervertir als menors; tot convertint les nostres filles en putes GRATIS... que van buscant naps...

I ara ens volem prohibir anar a les putes... tot una tradició. Puc entendre que no les subvencionin... fins a cert punt; però aquests satanistes m'estàn cocant els collons.

Major perversió no s'es vista.
+1
-0
Ben vist
Araki, 17/12/2011 a les 13:01
Ben vist, Josep. Jo he tingut el mateix dubte. La notícia està mal redactada, convindria un aclariment.

Per altra banda, el resultat de la batuda ja el veieu: DOS multats. I per a aconseguir tal gesta, un nombre indeterminat de clients i una quarantena de prostitutes assetjats, molestats i violentats per no res.
+4
-1
Un dubte legal
Josep Brâut, 17/12/2011 a les 10:37
Segons la notícia "L'ordenança pública prohibeix la pràctica de relacions sexuals al carrer i multa amb 2.250 euros als clients d'aquestes prostitutes", el meu dubte és: què està prohibit? El sexe o el sexe a canvi de diners?
Per com han redactat la notícia, semble que és il·legal el sexe a la via pública però, si és a canvi de diners, només multen al que paguen.
Si una parella manté relacions sexuals sense intercanvi de diners, també serà multada? En cas afirmatiu, ho seran tots dos? Dues multes del mateix import que el del sexe de pagament? En aquest cas, el sexe sense diners estaria doblement castigat.
+5
-12
¿Policia Estatal?
Anònim, 17/12/2011 a les 09:36
Con tal de inculcar que SOLO Catalunya es una nación, a la Policia Nacional se la llama estatal, juas.

Hace años durante unos meses en TV3 tb hacía el ridículo llamando policia estatal a la Policia Nacional.

En ND siguen haciendo el ridículo.

Como disfrutariais si los Mossos se llamaran POLICIA NACIONAL!!!!!! Juas

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

educaweb.cat


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: