Redacció Osona.com | Actualitzat el 15/12/2011 a les 19:29h

De Hollywood a Manlleu

Francesc Colomer i Jordi Pla, actors de “Pa negre”, participen als Pastorets de Manlleu.

Àngel Boix, Jordi Pla i Francesc Colomer, en la presentació dels Pastorets. Foto: Emili Jané

El Teatre Centre de Manlleu ultima la posada en escena dels tradicionals Pastorets. Com sol ser habitual, l’entitat manlleuenca presenta un espectacle amb importants novetats, aquest any centrades especialment en el repartiment, on s’incorporen els mediàtics actors Jordi Pla (‘Ventdelplà’, ‘Infidels’, ‘Barcelona, ciutat neutral’ o ‘Pa negre’) i Francesc Colomer (‘Pa negre’). Es dóna la circumstància que, tant Jordi Pla com Francesc Colomer, és la primera vegada que participen en els Pastorets del seu poble. Recordem que la pel•lícula ‘Pa negre’ va ser la gran guanyadora dels premis Goya i també ha estat nomenada per representar l’Estat espanyol als Oscar de Hollywood, com a millor film de parla no anglesa.

L’escenari del Casal de Gràcia acollirà les quatre funcions previstes dels Pastorets, els dies 25 de desembre a les 10 de la nit i 26 i 30 de desembre i 1 de gener a les 6 de la tarda. L’espectacle és dirigit per Laura Sitjà i Guillem Riera, i també incorpora una orquestra per l’acompanyament musical en directe, amb joves intèrprets manlleuencs, a banda de moure un centenar de persones entre l’equip artístic i tècnic.

Les noves incorporacions han provocat una petita revolució en el plantejament dels Pastorets ja que s’ha incorporat un tercer pastor –expressament “inventat” per a l’ocasió-, el rabadà Joanet, al qual dóna vida Francesc Colomer. Mentrestant, Jordi Pla fa de Lluquet i Àngel Boix es manté com a Rovelló. Els dos actors han manifestat la seva satisfacció per poder participar en els Pastorets del seu poble.

D’altra banda, el president de l’entitat, Emili Jané, ha reiterat “l’orgull que representa per nosaltres que aquests dos magnífics actors participin en el nostre projecte” i confia que “al marge de la seva brillant carrera professional, puguin continuar col•laborant amb nosaltres en el futur”. Jané creu que els Pastorets de Manlleu són “una prova palpable de la vitalitat i el dinamisme del Teatre Centre, malgrat no disposar del nostre teatre i malgrat les mancances i precarietats del Casal de Gràcia”.

Notícies publicades de 'Pa negre'

COMENTARIS

+4
-15
MEDIATICS
Anònim, 15/12/2011 a les 19:41
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+13
-0
Això no és una competició
Emili Jané, 15/12/2011 a les 21:55
Amic anònim, hauries d'entendre que els Pastorets són una tradició i no una competició. A nosaltres ens alegra l'èxit dels Pastorets de Vic, igual que als meus amics Jordi Arqués i Xevi Font -directors dels Pastorets de Vic- els alegra l'èxit que tenim a Manlleu.
+2
-0
no us baralleu home...
Anònim, 15/12/2011 a les 22:51
Dir que en Jordi pla habia fet pastorets a Borgonyà junt amb la Marina Comas, entre d'altres.Aquest any en Jordi els fa a Manlleu, em sembla be, però també vull dir que la Marina Comas (Pa negre) els segueix fent a Borgonyà.Moltes feliçitats a tots...i endavant
+5
-2
Pastorets
Toni Font, 15/12/2011 a les 23:01
En Teatre Amateur aquesta mena de reclam ho trobo... curiós.

Crec que entenc les tradicions i les competicions d'una forma diferent.

Tot i així "amic" Emili, jo, com a director dels Pastorets de Vic,també m'alegro de "l'èxit" que vam tenir, i com no, del que tindreu a Manlleu.





FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Edicions locals
Predicció Vic
dissabte
3°C  9°C
diumenge
-1°C  8°C
dilluns
13°C  24°C
Enquesta
Què s’ha de fer amb els dies festius entre setmana?
      Vots emesos: 18
educaweb.cat
Galeries de fotos
Vés a: Recordes aquell Nadal...

Recordes aquell Nadal...

Recull de galeries de fotos de les festes 2002-2011 (a dins de la notícia).

Arxiu històric
Humor
Vés a: Una catifa roja molt adient

Una catifa roja molt adient

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: