vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
NOU PSC
Del 12è congrés en sortirà un nou PSC?
2 %
98 %
137 vots
Magda.: Res; més del mateix.
Diumenge, 18 de Desembre de 2011
Actualitat

Cultura

14/12/2011
19:54  h.
Mascarell: "Hi ha hagut una nova estafa, aquesta vegada cultural"
El conseller de Cultura no es pronuncia sobre emprendre accions legals contra el govern espanyol
Ferran Mascarell
El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, no ha descartat ni ha confirmat la possibilitat d'emprendre accions legals contra el govern espanyol per l'incompliment en el retorn de la darrera tramesa dels 'Papers de Salamanca', com ha proposat la Comissió de la Dignitat.

Mascarell ha explicat que el Govern emprendrà alguna acció conjunta amb l'entitat perquè "coincideixen en objectius" però que cal tenir en compte el context de canvi de govern per fer el que sigui "més oportú". El conseller, però, ha evitat concretar les accions concretes perquè no té clar "què s'acabarà fent". "Hi ha hagut una nova estafa, aquesta vegada cultural", ha reblat.

Pel conseller, és una manifestació més de la incomprensió de l'Estat sobre el "significat i el valor" d'aquests Papers pel poble català i ha recordat que "ningú discuteix que siguin una usurpació conseqüència d'un botí de guerra".

Mascarell ha dit que han demanat una nova reunió amb la comissió mixta "a poder ser divendres vinent" per conèixer de primera mà què ha passat "perquè no tenim cap explicació raonada".

El conseller Mascarell ha recordat que la ministra de Cultura, Ángeles Gonzalez-Sinde, s'havia compromès a efectuar l'última tramesa dels 'Papers de Salamanca' abans del final de legislatura. "Hi confiàvem", ha lamentat el conseller, que ha volgut recordar l'"altíssim valor simbòlic" d'un procés que ha durat "tots els anys de la democràcia".
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
7Veure i/o afegir comentaris
Oousers And:Ja has preguntat si pots dir que Espanya ens estafa?
Comentaris (7 en total)
Oousers And
15/12/2011 15:50
Ja has preguntat si pots dir que Espanya ens estafa?
Eustaqui
15/12/2011 08:36
És que la desesperació dels sociates ja ha arribat fins i tot als seus becàris i els ha fet perdre el sentit de la realitat. Aquest que corre per aquí esta com un llum.
el nom
15/12/2011 01:16
Tàrrega, Ramon sembles un disco ratllat. No et cansis de dir sempre el mateix
Jordi
15/12/2011 00:50
Res, Ferran. L'escaldat mai no diu res que tingui cap sentit, ni cap gràcia, ni cap talent, ni cap interès. És empastifar el fòrum per empastifar-lo. Tu quan entrelluquis dins el text algun patètic joc de paraules amb CiU ja pots estalviar-te perdre el temps llegint-ho. Un altre tret característic d'aquest subproducte sociata és que quan un post el fa encendre de ràbia impotent llavors ell va i n'escriu immediatament d'altres signats amb el mateix nom, suposo que pretenent així diluir el primer. Resulta una delícia poder constatar amb el seu exemple en quin estat tan precari han quedat tant els antipujolistes com els seus culs.
ferran
14/12/2011 23:27
Ramon, que te a veure el senyor Duran amb una responsabilitat exclusiva dels 25 diputats del pscSOE?.. fes-t'ho mirar, estàs malalt d'auto-odi.
el nom
14/12/2011 20:15
Espanya ens estafa. Digui-ho al parlament, a la cara de Na de Gispert. I demani-li la dimissió
Ramon
14/12/2011 20:09
A partir d'ara a Madrid no caldrà un Duran, no. Hi haurem de reservar totes les plantes del Palace, per enviar-hi molts Durans, acompanyat d'uns quants sociates, a cada Tribunal de paper de l'Estat espanyol, amb el qual hem entrat en una guerra de fireta. Qualsevol cosa abans que agafar el toro per les banyes, fotre un bon cop de peu al cul als Durans, i als Arturus, i al PPciu, i votar la Independència.
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida