Diumenge, 18 de desembre de 2011 | 13:07
Vostè es troba a: Inici > Política >

Els socialistes catalans demanaran a Europa la supressió dels paradisos fiscals

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La difusió a les escoles de la importància de la UE esdevé clau pel PSC
Els socialistes catalans demanaran a Europa la supressió dels paradisos fiscals
Política 17/12/2011 20:13
Purificació Outeiral.- La Comissió 1 del PSC que ha debatut l’europeisme i la internalització del partit ha arribat entre d’altres a la conclusió de que cal continuar demanant la introducció a les escoles catalanes d’una assignatura que expliqui la importància de la UE i del que significa la construcció d’Europa.
europa3
Així mateix han decidit defensar en l’avenç de la idea d’Europa que cal anar cap a una veritable Unió Econòmica i Fiscal Europa per poder impulsar un creixement econòmic sostenible i un desenvolupament social just. És en aquest sentit, que ha proposat mesures que suposin una major supervisió i regulació del món financer, tals com: la creació d’una agència europea de qualificació del deute, la supressió dels paradisos fiscals, la creació d’Eurobons i la introducció de mecanismes per la protecció dels consumidors davant els abusos bancaris.

Si és a Europa on es prenen la majoria de decisions que afecten als ciutadans caldrà fer visible, en opinió dels socialistes catalans, el Partit dels Socialistes Europeus (PSE) i per això s’han compromès en aquest 12è Congres a participar activament en la seva relació amb el seu homòleg europeu.

Demanaran també l’impuls de la construcció d’una Europa federal que recuperi el projecte d’una Constitució Europea.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1