Redacció Osona.com | Actualitzat el 15/12/2011 a les 11:46h

La campanya «Cagum el Pare Noel» es reinventa

Es faran tions per penjar als balcons.

El Casal Català de la Vall del Ges, La Desperta, reformula la campanya Cagum el Pare Noel en l’onzena edició de la iniciativa. La novetat d’aquest any és que els tions que es faran durant els tallers seran per penjar als balcons com a decoració nadalenca. L’entitat ha cregut oportú canviar-ne el format ja que des dels inicis -l’any 2001- s’han fet tions i a hores d’ara bona part de les persones dels pobles on es fan els tallers ja han tingut l’oportunitat de fer-se el seu propi tió. A més, la figura del Pare Noel té molt protagonisme, encara, als balcons de moltes cases. Per això, s’ha vist que era una bona estratègia canviar el format i fer tions per a penjar als balcons.

La campanya consisteix a recuperar la figura del tió com a resposta a l’excessiva presència del pare Noel com a personatge de referència a les festes de Nadal. El que es pretén és fer més present la figura del tió com a personatge de les festes nadalenques i potenciar el fet de fer-lo cagar durant la nit de Nadal.

Dins la campanya d’aquest any es col•locarà un tió gegant a la plaça de la Vila de Torelló i es faran dos tallers de tions, un a Sant Vicenç de Torelló el dissabte 17 de desembre de 2011 de 2/4 de 5 a 2/4 de 7 de la tarda (dins dels actes del Mercat de l’Avet) i el dissabte 24 de desembre de 2011 al matí, de 2/4 d’11 a 1 a la plaça de la Vila de Torelló.

Navega per les etiquetes

tióNadal

COMENTARIS

+5
-0
BONA IDEA
Jesus, 15/12/2011 a les 15:06
Aquesta és una bona desició. Ja comença a ser hora de fer baixar el Pare Noel dels balcons (que tot i ser un personatge carismàtic, no deixa de ser "de fora")i que hi puji El Tió. Que és més nostrat!!!

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Edicions locals
Predicció Vic
dissabte
3°C  9°C
diumenge
-1°C  8°C
dilluns
13°C  24°C
Enquesta
Què s’ha de fer amb els dies festius entre setmana?
      Vots emesos: 18
educaweb.cat
Galeries de fotos
Vés a: Recordes aquell Nadal...

Recordes aquell Nadal...

Recull de galeries de fotos de les festes 2002-2011 (a dins de la notícia).

Arxiu històric
Humor
Vés a: Una catifa roja molt adient

Una catifa roja molt adient

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: