Dilluns, 19 de desembre de 2011 | 12:46
Vostè es troba a: Inici > Política >

"El PSC estarà disposat a estendre la mà al govern d’Artur Mas"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Pere Navarro. Primer Secretari del PSC
"El PSC estarà disposat a estendre la mà al govern d’Artur Mas"
Política 18/12/2011 13:37
Purificació Outeiral.- En el seu discurs de cloenda del 12è Congres del PSC, el seu Primer Secretari, Pere Navarro, ha anunciat que els socialistes catalans col·laboraran en aquests moments tan difícils amb el govern català, amb la condició que aquests acords no siguin només d'ajust, sinó que es mantinguin els serveis de salut i educació per sobre de tot; recordant que “vivim un moment de dificultats i hem de ser forts”.
És en aquest sentit que ha dit que això és el que faran “el meu equip i jo. Perquè les nostres idees renovades ens faran forts” gràcies a un Congrés que en paraules de Navarro “ha estat un gran Congrés gràcies a vosaltres”.
Ha tingut Navarro unes petites paraules de record i agraïment a aquells primers secretaris socialistes que l’han precedit, afirmant que “rebo l’encàrrec amb orgull per portar-lo més enllà”. Afegint després “rebo el testimoni d’un gran equip” en clara al•lusió a l’anterior executiva i fem referència a l’actual ha dit “ feu goig, molt de goig”.

Als membre d ela executiva que presidirà els ha volgut deixar clar “ens queda ara una gran muntanya per escalar i no son arriba si no que ara hem arribat al magnífic campament . I tenim l’encàrrec de donar el millor servei als nostres ciutadans. Comença avui una nova etapa pels catalans i Catalunya que ja disposem d’una nova eina que és el un nou PSC”.

Marcelino Iglesias: "Un gran alcalde que será un gran Primer Secretari"

El Secretari d’Organització del PSOE present a la cloenda del 12è Congrés del PSC li ha desitjat en diverses vegades al llarg de la seva intervenció a Pere Navarro “per molts anys i que tinguis molta sort al capdavant d’aquest partit que es del PSC” i a la seva nova executiva “ enhorabona, bon treball i bona sort”.

Perquè segons el seu parer “a la vida a més de molt de treball i fa falta una mica de sort. I ara que acaba el vostre Congré, comença un nou PSC en un moment difícil, complicant pero apassionant, en un momento de canvi a nivel mundial. Tenim grans reptes als que tenim que donar sortida”.
Amalia
18/12/2011
Si en estos momentos el PSC no da apoyo a las medidas economicas y reclama la deuda que tienen el Gobierno central con Catalunya, que presenten su dimisión ya que con ello habra menos gasto publico y quizas asi se podrán cubrir las necesidades que en este momento tenemos en nuestro pais Catalunya.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1