Dilluns, 19 de desembre de 2011 | 12:52
Vostè es troba a: Inici > Política >

Bono insisteix que abandona la primera línia política

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'únic càrrec al que es presentaria seria a regidor del seu poble
Bono insisteix que abandona la primera línia política
18/12/2011 21:45
jose bo
EuropaPress.- El president del PSOE de Castella-la Manxa, José Bono, ha manifestat que si l'alcalde del seu poble "s'obstina" es presentarà a les properes eleccions de setè regidor per El Salobre, únic càrrec polític al que es presentaria en un futur.
Així ho ha manifestat durant el tradicional menjar nadalenc amb militants socialistes que s'ha celebrat a Albacete, assenyalant que en tot la resta estarà "a l'ordre".

Ha subratllat a més que la direcció encertada que ha de prendre el partit és "guanyar-li al PP", i ha convidat a tots els presents al fet que "veient el millor de la història del partit, s'imiti, doncs aquesta regió va ser durant molt temps la criada d'Espanya". "No ens van fer cas, i en aquesta terra vam fer rectificar a governs de la dreta i a governs nostres".

No s'hi mulla

"No li demanaré a ningú que voti a Rubalcaba o a Chacón, però demanaré guanyar-li al PP", ha dit, afegint que li importa més "el futur del socialisme de Castella-la Manxa que el futur personal de qualsevol candidat" a liderar el partit.

Ha aclarit que les seves paraules no són per menyspreu a ningú, sinó perquè "en aquesta terra, durant 28 anys, ha governat el PSOE", i la derrota "és un accident que s'ha produït i cal corregir, i l'única manera és prendre-s'ho en sèrio".

El dirigent socialista ha assenyalat que el PSOE "ha d'obrir-se perquè se senti còmode tot aquell en disposició de no imposar la seva veritat i de treballar per qui més ho necessita". "Ja és hora de passar el testimoni a aquells que són més joves i que tenen més ganes".
àlatac
18/12/2011
I que l´hi han fet els del seu poble per castigar-los d´aquesta forma?
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1