Quico Sallés | Actualitzat el 17/12/2011 a les 01:47h

Montilla, el noi de la mare

Els congressos dels partits ofereixen estampes úniques. Veritables quadres plàstics que representen aquell principi que assegura que la política és com el futbol: un estat d'ànim. Així s'ha viscut  la primera jornada del 12è congrés del PSC que va començar aquest divendres. Una mena de pessebre vivent en el qual tothom sap no només com acabarà la història sinó qui farà de bou, de mula i de pastorets. Porten temps assajant i, els pessebristes de Nicaragua són uns grans professionals.

Però tot i això, apareixen delegats -militants motivats que no m'agradaria tenir per veïns- amb ganes d'animar el pessebre. I malgrat que als primers senyals d'alarma, els guardians del camp de sègol obren les parpelles, alguns delegats no callen i la diuen grossa. La gosadia dels delegats anònims encara s'ha fet sentir més després d'escoltar les felicitacions en format de fel·lació tendra, generosa i gratuïta a una executiva socialista desastrosa per part dels delegats gens anònims de la tropa militant.

Entre els outsiders, n'hi ha hagut un que ha advertit a la parròquia que no el facin triar entre socialista i català. Un altre que es preguntava on era la paraula "nacional" del cartell del 12è congrés. I per rematar, el delegat de la gent gran amb posat rigorós i sense més mala llet que la suficient, ha mirat José Montilla i li ha etzibat: "company Montilla, fes com el 28 N i renuncia a la teva acta de senador". El silenci del plenari del conclave ha estat clamorós, com el fet que un delegat clami una cosa tan obvia i que l'expresident respongui amb cara de pastoret que pensa que la mare li durà panses i figues i nous i olives, panses i figues i mel i mató.  I és que per viure del pessebre també se n'ha de saber, per molt que ta mare sigui el PSC.

Navega per les etiquetes

josé motillapsc

COMENTARIS

+7
-2
vergonya aliena
un senyor antic, 17/12/2011 a les 19:20
Montilla es una vergonya i un insult a la democracia. Una farsa historica.
+2
-2
Españistán s'enfonsa
bye bye spain, 17/12/2011 a les 19:06
+5
-2
Montilla,lladre,foraster i corrupte
Montilla,el de la masnió de 500 milions, 17/12/2011 a les 19:02
+12
-2
Indigno
Abate Marchena, 17/12/2011 a les 13:26
El indigno pesebrista Montilla tendría que ser enviado a las galeras del olvido.
La sociedad catalana tiene que hacer un manifiesto de repulsa a su NEFASTA época de Presidente de la Generalitat.
+13
-2
Montilla castellà.
A. Nònim, 17/12/2011 a les 12:47

El senyor José Montilla és un castellà nadiu que treballa al servei de la nació castellana.
EL PSC és un partit polític que treballa al servei de la nació castellana; UDC també.
El senyor José Antonio Duran és un català nadiu que treballa al servei de la nació castellana.

ELS CATALANS NO SOM CASTELLANS.

"CATALONIA IS NOT CASTILE".

CATALÀ SEMPRE.

INDEPENDÈNCIA O MORT.

GENOCIDI NACIONAL NO.

NO ENS RENDIREM MAI.

LA PERRUQUERIA PUIG ÉS TRANSVERSAL.

FERMESA CONTRA EL MAL.

CONFLICTE A FONS.

RESPECTE!
+1
-3
VERGONYES ! ! !
Anònim, 17/12/2011 a les 11:20
Al 13 han seguit com persones que no tenen capacitat de pensar sols els falta ú que tingui labia per a caure en el parany....e. r. c. els que estan ara si tinguessin un poc de decència aurien aparcat les segles, no se les apropiarien....i....en conseqüència ara els del P. s. o. E. us volen imitar sense tenir present els fastigosos anys que han estat MAMANT (perdó volia dir MANANT) per culpa de TOTS vosaltres ACAPARADORS DE LES TELEVISIONS com ho feia franco NO SOM LLIURES NI INDEPENDENTS -CULPABLES! CULPABLES!! CULPABLES!!!! Els que esteu DIRIGINT i.... per DESCONTAT els que els han VOTAT------ens haveu donat la LLIBERTAT=INDEPENDENCIA? NOOOOOOOO!!!!! CULPABLES! ! NO PARLEM MES CULPABLES!!!!....i un consell NO US TIREU A SOBRE MEU! ! espliqueu el perquè NO SOM LLIURES ELS CATALANS ----perque= si us han VOTAT a VOSALTRES! ! és perquè ELS AGRADA L´ESCLAVITUT? com ells estan callats no SABEM EL PER QUE! ! !


Vots: 0 2 Respondre comentari Comentari inadequat

#17 Vicenç Ramoneda i Ullar Sentmenat (Catalunya)16 de desembre de 2011, 20.43 h "Els serveis d'intel·ligència espanyols han actuat contra ERC"
http://cultura.e-noticies.cat/els-serveis-dintelligencia-espanyols-han-actuat-contra-erc-59953.html



Valora aquest comentari: 0 0 Respondre comentari Comentari inadequat

#16 jordibcn Barcelona16 de desembre de 2011, 18.14 h #8 Aquest diners , de qui son i a qui van a parar, doncs jo t´ho dire, són del pressupost del Congrès i van parar directa i indirectament a ERC , ni un cèntim a Espanya, espoli i ens roben però si ERC te la possibilitat de recuperan algun sense malversar llavors NO, NO mai.


Valora aquest comentari: 8 3 Respondre comentari Comentari inadequat

#15 Jaume Cacuango16 de desembre de 2011, 16.49 h El tristartit .com el cul tira merda unionista


Valora aquest comentari: 4 11 Respondre comentari Comentari inadequat

#14 Joan Palamós.16 de desembre de 2011, 16.36 h #12 Que sí home, que sí !


Valora aquest comentari: 3 13 Respondre comentari Comentari inadequat

#13 QuimX Barcelona16 de desembre de 2011, 14.21 h #11 Si a tu et sembla que representar la voluntat sobirana de més de 250.000 persones no és res, doncs tu mateix. Tu potser vas votar alguna vegada a ERC (la veritat, és que ho dubto, han sortit més exvotants d'ERC als mitjans que no pas votants que hagi tingut mai aquest partit) i ara estàs tan superenfadat (tan visceralment que ets capaç d'escriure aquests missatges) que dius que no els votaràs mai més. Doncs molt bé, però la realitat és que la majoria de votants d'ERC han seguit ... Llegir més


Valora aquest comentari: 20 0 Respondre comentari Comentari inadequat

#12 QuimX Barcelona16 de desembre de 2011, 14.09 h #8 Joan: què és el que queda clar??? Que es treballa millor amb un equip de gent (administratiu, assessor, etc) que sense ningú??? Tu què vols, que vagin allà a enfrontar-se a l'Estat amb una sabat i una espardenya??? Així seran més autèntics? Com pot ser que arribis a criticar que un partit polític català tingui les millors eines disponibles al Congrés de Madrid???? Tu saps la feina que comporta la tasca parlamentària??? Tu creus que ERC o CiU o qui sigui ha d'afrontar la tramitaci... Llegir més


Valora aquest comentari: 19 3 Respondre comentari Comentari inadequat

#11 Ex votant d'ERC L'Estartit16 de desembre de 2011, 14.04 h #10 Els d'Esquerra sempre fau el millor...per Esquerra i us feliciteu per les vostres decisions, sense anar més lluny, encara recordo lo cofois que estabeu del tripartit i de'n Montilla.

Però després passa el que passa, i el que passa és que els votants ho veiem d'un altre manera i us ho fem saber de la ùnicamanera que podem fer-ho, i és parlant a les ùrnes, el que fa que després hagueu d'anar mendicant pels passadissos del congrés perqué per vosaltres sols no representeu quasi res.


Vots: 4 21 Respondre comentari Comentari inadequat

#10 PereelDigne Granollers16 de desembre de 2011, 12.56 h ERC ha fet la millor opció possible i els felicito per aquesta decisió que no ha estat fàcil. Necessiten l'equip que ha d'ajudar a fer la seva feina i sense el qual queden desassistits. Si no hi hagués haugut campanyes desafortunades en contra com va fer els "independentistes" la CUP i SI, pagades amb diners públics, potser s'hagués assolit el 15 % i tot hagués estat més fàcil. Com pot ser que hi hagi persones que no entenguin com funciona un parlament, tant si és català com si és e... Llegir més


Valora aquest comentari: 17 5 Respondre comentari Comentari inadequat

#9 Alex Tortosa16 de desembre de 2011, 12.34 h Deixem que cadascú acabi l'any com pugui, però mentre, intentem endevinar que passarà l'any vinent?

Algún vaticini de cara al 2012?'

Fes el teu a


http://vaderiure.blogspot.com/2011/12/vaticinis-2012.html



Valora aquest comentari: 0 5 Respondre comentari Comentari inadequat

5
10
20
tots12 >


COMENTA
El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

Nom
Adreça electrònica (no es visualitzarà)
Població
Comentari
Notificació via adreça electrónica si hi ha comentaris nous





EDITORIALS
Perquè no ens diuen la veritat?
#xocdetrens
AMAIUR amb la selecció espanyola
Guardiola boicoteja la selecció Espanyola
El preu de l’abstenció de Duran a Madrid


BLOGS
Josep Huguet
El cost d'un règim
Jaume Cusó
BLOCAIRE EGIPCI CONDEMNAT A PRESÓ
Jaume Pros
A VALLS-L’ALT CAMP, VOLEM SUMAR
Eric Herrera
Qui pogués ser Anglaterra...
Miquel Quintana
Bon dia Joan...bon dia president.
Ferran Latorre
El nostre HuffPo; ja és una realitat
Oriol Junqueras
Solucions per l’Estat del Benestar
Ramon Boixet
La "R" de ERC


ENTREVISTES

Xavier Monge
'Si no entrem en aquestes eleccions, seguirem intentant saltar la barrera fins que això sigui possible'
LLIBRES

Marta Pessarrodona
(Quasi) tots els contes (Premi Nacional de literatura)











+14
-4
Noi del montilla, vols dir que tens nivell?
Anònim, 17/12/2011 a les 07:19
MOlt bo; i nomes falta aquest cartell de fons, propi d'una tassa d'un tot a cent; el montillisme, el navarrisme es nomes aixó: un outlet elementa, demencial, primari, espanyol, montillesc, navarril; encara ningu sap que fa en Navarro presentant.se, que aporta, que té, nomes es sap que es el fill de la mare Montilla, que el fa ballar com vol; Voleum un PSC de persones, no de marionetes del Montilla, que ha estat l'individu que ha fet del PSC un partit seu, del Caudillo montilla i la seva colla de hitlerians; Navarro, que has fet per Catalunya: Res de res!!
+3
-3
Video
Anònim, 17/12/2011 a les 05:36
+9
-4
kamikaze
Fisichella, 17/12/2011 a les 04:26
"Fel.lació tendra, generosa i gratuïta". Sallés, ets un kamikaze, però la teva clarividència ens fa a tots més lliures. No et parís. #carlipower
+9
-3
kamikaze
Fisichella, 17/12/2011 a les 04:23
"Fel.lació tendra, generosa i gratuïta". Sallés, ets un kamikaze, però la teva clarividència ens fa a tots més lliures. No et parís. #carlipower

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

educaweb.cat


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: