Dimarts, 20 de desembre de 2011 | 12:48
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

2manydjs i Fangoria actuaran en The Brandery

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La fira de moda de Barcelona torna a apostar per la música
2manydjs i Fangoria actuaran en The Brandery
19/12/2011 17:44
Fangoria
El saló internacional de moda urbana The Brandery, que se celebrarà en Barcelona del 27 al 28 de gener, repetirà la seva aposta per la música en programar els concerts dels belgues 2manydjs i Fangoria, segons ha informat la promotora Advanced Music en un comunicat.
El divendres 27, els 'disc-jokeys' oferiran una sessió entre pop, funk i hip-hop, i també actuaran els espanyols Dorian i Undo, un dels dj's i productors de música electrònica més representatius de l'escena nacional.

El dissabte 28, Fangoria -Alaska i Nacho Canut- presentaran a The Brandery un concert plagat d'himnes generacionals actualitzats, i després actuaran el duo The Zombie Kids i Buenavista.

Les actuacions se celebraran en el pavelló vuit del recinte de la Fira de Montjuïc, en un espai obert al públic denominat 'Brandtown'.

Allí conviuran desfilades, espais de marques com Custoline i Superdry, i diferents exposicions i tallers que mostraran la relació entre art, cinema, erotisme i moda.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1