vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
DISCURS RAJOY
Què li ha semblat el discurs d'investidura de Rajoy?
6 %
26 %
68 %
62 vots
Pascual: Crec que en total sintonia amb en DURAN LLEIDA.
Dimarts, 20 de Desembre de 2011
Actualitat

Societat

20/12/2011
08:58  h.
Transport públic i peatges, més cars
El bitllet senzill passarà a costar dos euros i la T-10 9,25
Peatge Peatge
El preu de l'abonament de transport públic més utilitzat de Barcelona, la T-10, s'apujarà fins als 9,25 euros, un euro més del fixat per a aquest 2011 (un 12% més) i la T-50/30 a 37 euros, amb un increment de 3,5 (10% més), segons ha aprovat l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM).

La pujada mitjana ponderada se situarà en el 7,9% potenciant la política que quants més viatges faci l'usuari més barats li surtin, mentre que es castigarà els més excepcionals.

Per a una zona, el bitllet senzill passarà a costar dos euros, 0,55 cèntims més (38% d'augment) i, en canvi, es baixaran les tarifes de la T-Trimestre (de 140 a 135 euros) i de la T-Mes (de 51 a 50), i la T-Jove tindrà una disminució superior al 12% en totes les zones, baixant la d'una zona de 119 a 100 euros, de manera que els joves podran adquirir un títol trimestral pagant dos T-Mes.

També pugen els peatges

Per altra banda la Generalitat ha anunciar que els peatges el 2012 s’apujaran un 4,8% i un 6,67%, segons la via; un augment que incorpora l’IPC i l’IVA pendent dels darrers anys. Per altra s’aplicarà una nova política de descomptes sobre usuaris recurrents, vehicles amb alta ocupació i poc contaminants.

Respecte els peatges estatals l’augment serà del 3,2% a partir de l’1 de gener, l’increment més gran des del 2009.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
1Veure i/o afegir comentaris
Jordi (de Manresa):Els convergentets prefereixen ofegar a la gent norma...
Comentaris (1 en total)
Jordi (de Manresa)
20/12/2011 12:05
Els convergentets prefereixen ofegar a la gent normal amb impostos i apujades abusives (més d'un 30% el bitllet senzill), que enfrontar-se a madrid. Són una colla de falsos, mentiders, hipòcrites i cagamandúrries, s'estan posant al nivell del PSOE de Catalunya i mira que creia que això era molt difícil.
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida