Dimecres, 21 de desembre de 2011 | 12:35
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Dos conductors ferits després de xocar els seus autobusos a la UAB

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Davant la facultat de Ciències
Dos conductors ferits després de xocar els seus autobusos a la UAB
21/12/2011 10:23
Autobús de la UAB
EuropaPress.- Dues persones han resultat ferides aquest dimecres en una col·lisió entre dos autobusos a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), a Bellaterra, segons ha informat Protecció Civil. Els passatgers han resultat il·lesos, però els conductors han hagut de ser atesos.
L'accident ha ocorregut sobre les 8.43 hores quan un autocar de línia de Sarbus sortia de la marquesina, a l'altura de la Facultat de Ciències, i per causes que es desconeixen, ha xocat amb un autobús articulat que recorre la universitat. Producte de l'impacte, l'autobús articulat s'ha sortit de la via, ha entrat en un jardí i ha xocat contra un arbre.

El conductor de l'autocar de línia ha resultat ferit menys greu, amb contusions, i la desena de persones que viatjaven en el vehicle, il·leses; mentre que el de l'autobús articulat ha resultat greu, amb una fractura en la cama esquerra i contusions en abdomen i tórax.

Els dos ferits han estat evacuats a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, i a l'accident s'han desplaçat una ambulància i un camió de Bombers, Mossos d'esquadra i la Policia Local.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1