Dimecres, 21 de desembre de 2011 | 12:41
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Fernando Alonso i Raquel del Rosario se separen

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Després de cinc anys de matrimoni
Fernando Alonso i Raquel del Rosario se separen
20/12/2011 17:11
9Fernando Alonso i Raquel del Rosario
Després de cinc anys d'unió, la cantant i el pilot han decidit posar fi al seu matrimoni. Tots dos han emès un comunicat oficial en el qual deixen clar que es tracta d'una decisió "molt meditada i presa de mutu acord". També han volgut explicar que entre ells segueix quedant una "bona relació d'afecte".
Es van conèixer en directe en un programa de la Cadena Ser i la química entre tots dos va ser evident des del primer moment. Raquel i Fernando es convertien en una de les parelles més estables i discretes del panorama nacional i van acabar per segellar el seu amor en un enllaç secret que van celebrar en 2006.

Però aquest mateix dimarts, tots dos emetien un comunicat als mitjans en el qual confirmaven que la seva relació s'ha acabat definitivament.

"Després de cinc anys de matrimoni, hem decidit posar fi a la nostra relació com a parella. És una decisió molt meditada i presa de mutu acord. Ens separem com a matrimoni, però mai com a amics, ja que queda entre nosaltres una molt bona relació d'afecte i admiració mútua i sempre vetllarem per la felicitat de l'altre", exposa el text.

Malgrat l'absolut silenci que ha acompanyat sempre a aquesta parella, no han estat poques les vegades que els rumors sobre incomptables crisis, superacions i fins i tot el seu desig de convertir-se en pares han sobrevolat la seva relació.

Per aquest motiu, tots dos argumenten: "Amb aquest comunicat, dirigit a totes les persones que segueixen la nostra trajectòria professional, pretenem evitar qualsevol possible especulació sobre la nostra decisió. A través del mateix, demanem al seu torn als mitjans de comunicació que respectin una vegada més la nostra vida personal, alguna cosa que, com sabeu, sempre hem desitjat protegir".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1