Dijous, 22 de desembre de 2011 | 11:15
Vostè es troba a: Inici > Els Miols d'Isidoro >

L'HOSPITALET MON AMOUR

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ELS MIOLS D'ISIDORO
L'HOSPITALET MON AMOUR
Els Miols d'Isidoro
21/12/2011 11:45
Després de l'embolic de setmanes passades que va provocar l'anunci del tancament de Ràdio L'Hospitalet amb el subsegüent acomiadament dels seus professionals, les aigües i la sensatesa han tornat a la riba esquerra del Llobregat al pactar PSC i Iniciativa els pressupostos en els quals s'inclou la dotació corresponent a l'emissora municipal. Un acord, desitjable i raonable, del que cau la televisió local, que té en pantalla una competència desproporcionada als seus mitjans. I si, per dir alguna cosa, la televisió de la família Del Olmo les està veient de tots els colors per treure endavant el seu compte d'explotació, ¿què pot fer la pública envoltada d'oferta privada barcelonina pertot arreu? Els comptes han de quadrar i els polítics que governen han de ficar-li sensatesa a les seves decisions i aquesta és una de les més lògiques, encara que causi un dolor irreparable. I tal com el gat va criticar, per inoportú, el tancament de la ràdio perquè donava ales als "esdevenidors" dirigents de la COM a posar-se les botes a costa dels seus treballadors, ara cal dir que l'Ajuntament de L'Hospitalet ha trobat el punt de reequilibri que necessitava, per treure endavant els mitjans de comunicació dels quals disposa. Dit això, solament em queda indicar-los, amb tot l'afecte del món, als quals segueixen amb les seves ocupacions, que la ràdio es pot fer més barata sense minvar la qualitat, i que a ells, i solament a ells, els correspon ara ajudar als seus polítics a tirar del projecte durant molts més anys, oblidant-se de Lavinias i altres succedanis, que al que van és al negoci pur i dur, abandonant-ho instantàniament quan els números no li són grats o canvia el règim. ¿Sentit cuina?

Per finalitzar, una reflexió gatuna a manera de pregunta: ¿Veieu com, tal com us deia aquest gat, els afins d'El Singular prenen posicions a la Xarxa i la COM per fer companyia al Terminator?

Fins demà i bones festes a tots i a totes.

Miauuuuuuu!!!
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1