Dijous, 22 de desembre de 2011 | 11:10
Vostè es troba a: Inici > Política >

José Ignacio Wert veu a Duran com un "¿Què hi ha del meu tema? constant"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El nou ministre d'Educació va piular el debat d'investidura
José Ignacio Wert veu a Duran com un "¿Què hi ha del meu tema? constant"
22/12/2011 09:40
José Ignacio Wert
EP.- El nou ministre d'Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert, va comentar a través del seu compte de Twitter el debat de l'investidura de Mariano Rajoy, i es va mostrar especialment crític amb el portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran, al que defineix com un "¿Què hi ha del meu tema? constant".
"Ja estava trigant Duran a treure a passejar el dèficit de Catalunya i el Pacte Fiscal. És un "¿Què hi ha del meu tema?" constant", va escriure en un dels seus missatges, recollits per Europa Press, mentre que en un altre dels seus comentaris, Wert torna a esmentar les al·lusions de Duran a 'la pasta'.

"Al final ens tira un notable sermó sobre la crisi moral, després de parlar mitja hora de la pasta de Catalunya. Sorpresa", va relatar a través de la xarxa de micromissatges.

També la va utilitzar per opinar sobre el canvi que, al seu judici, han experimentat els diputats de CiU des de l'anterior legislatura: "Com es nota que ara són 16: ja s'atreveixen a aplaudir al capdavanter (no ho feien en les legislatures anteriors, per si quedava ridi)".

En una altra de les seves intervencions a Twitter, Wert va expressar la seva opinió sobre l'actuació del president del Govern sortint, José Luis Rodríguez Zapatero, durant el debat d'investidura del seu successor. "Les coses com són: ZP ha aguantat el tipus en l'escó i s'ha anat amb el mateix tarannà que va arribar. L'estil és l'home mateix (Buffon)", va resumir.

Quant al socialista Alfredo Pérez Rubalcaba, Wert va destacar que la seva primera intervenció com a cap de l'oposició es va desenvolupar en un to "menys tibant del esperat" i va elogiar que no llegís la seva intervenció, la qual cosa al seu judici va tenir "costos" com que el seu discurs va acabar sent "desordenat" i ho va pronunciar a una velocitat "difícil de seguir".

EL "CARISMA CHIQUITÍN" SOTA LA BARBA DE RAJOY

Respecte a Rajoy, opina que el seu discurs té una "estructura lògica molt construïda" i que busca "més l'efectivitat que l'efectisme". "Aposta: ¿Quant trigarà algun espavilat a descobrir que Rajoy tenia un carisma chiquitín amagat (sota la barba, és clar)?", va escriure també sobre el seu nou cap de l'Executiu.

En dies anteriors, Wert es va referir també des del seu compte personal de Twitter al judici al que està sent sotmès l'expresident valencià Francisco Camps, qüestionant el seu tractament mediàtic: "Veient alguns diaris aquests dies, semblaria que el judici de València és el judici de Nuremberg. Ni vull imaginar com els absolguin...", va comentar.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1