Dijous, 22 de desembre de 2011 | 13:50
Vostè es troba a: Inici > Política >

Aguirre destitueix Francisco Granados "per falta de confiança"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ignacio González el reemplaçarà
Aguirre destitueix Francisco Granados "per falta de confiança"
23/11/2011 19:05
9Esperanza Aguirre i Francisco Granados
EuropaPress.- La presidenta de la Comunitat i del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ha decidit destituir aquest dimecres al seu secretari general, Francisco Granados, per "falta de confiança", segons fonts del PP.
Fonts 'populars' han precisat que el seu lloc ho ocuparà el vicepresident i portaveu del Govern regional, Ignacio González, fins ara president del Comitè electoral, que ha estat triat nou secretari general del PP de Madrid "per unanimitat" en el Comitè Executiu del PP de Madrid celebrat aquest dimecres a la tarda.

La proposta d'Aguirre és que González sigui substituït per l'alcalde d'Alcalá d'Henares i president de la Federació Madrilenya de Municipis (FMM), Bartolomé González, qui ocuparà el càrrec de president del Comitè Electoral.

L'altra proposta és que el conseller de Sanitat, Javier Fernández Lasquetty, també ascendeixi i sigui sotssecretari general de la formació madrilenya juntament amb Gádor Ongil, que ocupava aquest càrrec fins ara i que ara ho compartirà amb Lasquetty.

La presidenta madrilenya ha comunicat la seva decisió aquesta mateixa tarda a Granados, que a les 18 hores estava assegut al seu costat mentre Aguirre presidia el primer Comitè Executiu del PP madrileny després de les eleccions generals celebrades diumenge passat.

Granados, que durant la passada legislatura va ocupar la Vicepresidència del Govern i la Conselleria de Presidència, Justícia i Interior, ja va sortir de l'Executiu autonòmic després de les eleccions del passat mes de maig, quan va rebutjar ser portaveu del Grup Popular en l'Assemblea.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1