Dijous, 22 de desembre de 2011 | 14:04
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Creix l'emprenedoria femenina al Penedès i el Garraf

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Dones d’Empresa arriba a 500 adherides
Creix l'emprenedoria femenina al Penedès i el Garraf
15/11/2011 20:16
9Dones d’Empresa
Dones d’Empresa va néixer l’any 2008 sota el paraigües de l’ADEG, la primera organització empresarial de les comarques del Penedès i el Garraf, i de la inquietud de diverses dones vinculades al món empresarial que tenien el neguit de fer xarxa i compartir experiències. De mica en mica va anar prenent forma aquest projecte que ja aplega 500 dones del territori.
L’objectiu principal de Dones d’Empresa és consolidar i potenciar una xarxa de suport professional per a emprenedores de tots els sectors d’activitat empresarial a través d’un fòrum plural d’opinions, experiències i aprenentatges amb la finalitat de positivar la imatge de la dona i treballar per a contribuir a eliminar els obstacles directes i indirectes existents. Una aposta conjunta per a aconseguir també l’accés a iniciatives empresarials d’interès, per a establir aliances i sinergies amb altres professionals i per a determinar estratègies d’actuació.

Un dels pilars de Dones d’Empresa és la formació en clau de dona amb l’objectiu de potenciar les competències en femení. Per això, enguany s’està impartint el programa Business Executiva XXI que proposa una formació de màxim nivell, a l’alçada de les bones escoles de negoci, programada en espais de temps compatibles per a les empresàries, directives i totes aquelles persones responsables de la direcció i la gestió de les empreses.

El programa consta de cinc jornades monogràfiques amb temes centrals diversos de màxim interès per a dones executives, directives, emprenedores o treballadores. Són sessions programades pel matí, amb esmorzar i dinar de treball i networking inclosos, amb horari de 8h45 a 16h. Les sessions consten de 2 ponències de professionals experts o de renom en l'àmbit en qüestió i, seguidament, d'un taller sobre la matèria tractada aquell dia i com portar-la a la pràctica.

El proper 24 de novembre tindrà lloc la 4a jornada que es centrarà en la innovació aplicada als recursos humans i comptarà amb la ponència d’Anna María Delgado, sòcia fundadora de DeCor Consult, consultoria en gestió de qualitat i de recursos humans, coach professional i professora d’ESERP, que exposarà les Noves tendències en selecció de Recursos humans. Després, aprendrem a conèixer els nostres col•laboradors a través de la grafologia, amb Raquel Azanza, directora d’Human Grup, experta en persones i talent.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1