Dijous, 22 de desembre de 2011 | 14:05
Vostè es troba a: Inici > Societat >

"Abans que el Govern ens xucli la sang, els treballadors la donem"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els Bombers de la Generalitat donan sang per protestar contra les retallades
"Abans que el Govern ens xucli la sang, els treballadors la donem"
21/12/2011 12:05
Bombers de la Generalitat donando sang
EuropaPress.- Una trentena de Bombers de la Generalitat s'ha citat aquest dimecres des de les 10.00 hores al Portal de l'Àngel de Barcelona per donar sang en protesta per les retallades pressupostàries que afecten el sector públic, del qual forma part el cos de Bombers.
"Abans que ens xuclin la sang, la regalem. Hi ha algun gest més altruista que aquest per Nadal i en un moment de retallades?", ha explicat a Europa Press un sergent del parc de Bombers de Badalona.

Està previst que més de 100 agents passin aquest dimecres demà per la furgoneta del Banc de Sang i Teixits de la Conselleria de Salut de la Generalitat, on hi ha quatre llits instal·lats per a l'extracció de sang.

A més de protestar pel "mal endèmic" de personal que pateix el cos, s'han queixat de les retallades als funcionaris. Per aquesta raó, avancen que serà "un conflicte llarg amb l'administració" i preveuen noves accions; entre les quals hi ha cantar nadales la nit de Nadal.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1