Dijous, 22 de desembre de 2011 | 13:45
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El Santos nega un acord amb el Barça

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
A Brasil insisteixen que Neymar seguirà fins al Mundial
El Santos nega un acord amb el Barça
22/12/2011 11:57
Leo Messi i Neymar
EuropaPress.- El Santos FC brasiler va voler aclarir aquest dimecres les informacions "irreals, infundades i fantasioses" sobre que el Barça tenia garantida "una prioritat" per fitxar al davanter Neymar, a canvi de 10 milions d'euros
Els rumors sobre el fitxatge del talentós atacant, que també interessaria al Reial Madrid, per part del club blaugrana es van elevar després de la victòria diumenge passat de l'actual campió d'Europa davant el vencedor de la Copa Libertadores en el Mundial de Clubs, que va provocar els elogis del jugador del Santos cap als de Pep Guardiola i Leo Messi.

No obstant això, el club sud-americà va sortir ràpidament al pas de les informacions que assenyalaven que el Barça pogués tenir mig lligat al seu 'crack'. "El Santos FC informa que són totalment infundats, irreals i fantasiosos els comentaris sobre que el Barcelona tindria garantida una prioritat en el cas d'una eventual venda futura dels drets de Neymar, i per a això hauria realitzat un pagament per a aquest suposat privilegi", va indicar el Santos en un comunicat en el seu web.

"Com anunciem el passat 9 de novembre, Neymar serà futbolista del Santos fins a la Copa del Món de 2014, com a mínim. Per aquest contracte, la seva relació serà única i exclusivament amb el Santos, sense cap dret de preferència per a altres clubs interessats en el seu futbol", va resoldre la nota.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1