| Actualitzat el 21/12/2011 a les 20:44h

L'acusació contra Corominas demana repetir el judici

El TSJC torna a visionar els vídeos de la finca dels Tous i haurà de decidir si manté absolt el gendre o el condemna a presó

Navega per les etiquetes

cas tous

COMENTARIS

+2
-1
Re: No vull viure al Far West
Anònima emprenyada, 22/12/2011 a les 13:57
en el teu "discurset" demagògic i patètic, t'oblides que en Coromines no es va pas confondre, i que realment va disparar a un lladregot.

Ja n'hi ha prou de defensar sempre la potulada home!
+1
-2
No vull viure al Far West
Anònim, 22/12/2011 a les 13:26
Jo, com a ciutadà, demano el dret d'aturar-me a una via pública, o sia, de tots, sense que cap paio ric, amb armilla antibales i amb un Magnum a la ma m'etzibi un tret al cap tot pensant-se, ens unes dècimes de segon, que soc un lladregot que vol entrar a robar a la seva sumptuosa mansió.
Es més, jo diria que no està be, tot i viure a prop, anar fotent trets a gent dins els cotxes.
No sigui que la víctima no fos un delinqüent i fos, en canvi, un defensor de l'actuació del sr Corominas. Seria un lamentable i irreparable error.
+6
-5
Quin tip.
Anònim, 22/12/2011 a les 00:19
Que passa, la fiscal no va quedar contenta perquè va perdre el judici i els jutges tenen por de perdre la feina per els tribunals populars?
La veritat es que la justícia espanyola no existeix.
+8
-5
indignitat
Anònim, 21/12/2011 a les 23:33
Cal exigir que el Codi Penal sigui aprovat per referèndum popular. No podem permetre que les lleis d'aquest país, afavoreixin els delinqüents i vagin contra els ciutadans. Que la família Tous hagi hagut de pagar als delinqüents que volien assaltar-los, és d'una indignitat insuperable.
+9
-5
Condecoració
XX, 21/12/2011 a les 23:00
Enlloc de jutjar-lo altre cop, el que haurien de fer és condecorar-lo pel que va fer i indemnitzar-lo per tot el que li han fet passar. La justícia espanyola és vergonyosa, humiliant, i contrària als interessos del ciutadà.
+10
-5
vergonya
Anònim, 21/12/2011 a les 22:53
És una vergonya que es torni a repetir un judici per condemnar el senyor Corominas, que ja un jurat popular el va declarar innocent. El poble té mès seny que la fiscalia. Tenim unes lleis i uns polítics que no serveixen per a res, només per donar-nos ensurts i problemes.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

educaweb.cat


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: